Årsmøte og tillitsvalgtsamling er avlyst
Publisert 12.03.2020 14:50
Oppdatert 12.03.2020 14:50
Årsmøte og tillitsvalgtsamling er avlyst
Styret i NJFF Møre og Romsdal har bestemt at tillitsvalgtsamlingen og årsmøtet som var planlagt 14. og 15. mars avlyses/utsettes.

​Dette på grunn av de helsefaglige rådene fra offentlige myndigheter i forhold til smitterisikoen ved koronaviruset. Det er også stort forfall blant foredragsholdere og flere styremedlemmer som er medvirkende årsak til at vi ikke kan gjennomføre.

Utviklingen i forhold til smittespredning og risiko i Møre og Romsdal følges nøye, og styret vil komme med ny dato for gjennomføring av selve årsmøtet ved første mulige anledning.

NJFF Møre og Romsdal forholder seg til råd fra sentralleddet og oppfordrer alle lokalforeninger til å følge nøye med på de nasjonale anbefalingene og følge de generelle råd som gis. Husk på at den informasjon man sitter på i dag kan være endret i morgen. Ellers gir ikke NJFF sentralt eller fylkeslaget ytterligere anbefalinger eller pålegg i forhold til hvordan lokalforeningene forholder seg med sine kommende aktiviteter.

Alle har et samfunnsansvar for å sikre god hygiene, og omtanke, for å unngå å bli smittet, eller smitte andre. Vår anbefaling er at vi oppdaterer oss daglig, og følger anbefalingene som helsemyndighetene både nasjonalt og lokalt gir til punkt og prikke. Det er viktig at alle bidrar i denne nasjonale dugnaden for å hindre spredning av et virus vi ikke har oversikt over konsekvensen av.

Følg ellers med på den generelle informasjonen som blir lagt ut her på Norges Jeger- og Fiskerforbunds portalsider , samt på NJFF Møre og Romsdals portal- og facebooksider.

Oppdaterte råd fra myndigheter finner dere her:
Folkehelseinstituttets anbefalinger 


- Annonse -
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gyrobekjempelse i Drivaregionen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.