Årsmøte på Teams 7. mai
Åsa
Publisert 07.05.2020 10:46
Oppdatert 07.05.2020 10:46
Fylkeslagets årsmøte blir i år gjennomført digitalt via Teams. Delegater til årsmøtet er valgt av lokalforeningene, og alle har fått egen invitasjon til å delta i det digitale møtet.
Årsmøte på Teams 7. mai

​​Ordinært årsmøte i NJFF Møre og Romsdal skulle etter planen gjennomføres helga 14. og 15. mars. Pga. av koronasituasjonen ble møtet avlyst, og da det i april så ut til at det ble vanskelig å få gjennomført et vanlig årsmøte innen sommeren valgte styret å gjennomføre årets årsmøte som et digitalt møte via Teams. Alle lokalforeninger og påmeldte delegater har fått tilsendt ny invitasjon og fått mulighet til å komme med innspill til årsmøtesakene via epost i forkant av årsmøtet.


I kveld gjennomfører vi møtet kl 18. Vi følger ordinær dagsorden.

Vedlagt ligger årsmelding og informasjon om gjennomføring av årsmøtet.


Er det noen delegater som ikke har mottatt informasjon ber vi dem om å ta kontakt med fylkeslaget slik at vi får gitt tilgang til møtet.


Vel møtt til årsmøte i NJFF Møre og Romsdal til alle delegater og observatører.

Årsmelding 2019, med bilder.pdf

Dagsorden med forslag til vedtak årsmøte 2020.pdf


- Annonse -
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gyrobekjempelse i Drivaregionen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.