Ettersøk videregående - del 2
Åsa
Publisert 23.02.2021 16:21
Oppdatert 23.04.2021 13:41
Fylkeslaget inviterer til kurset ettersøk videregående - del 2. Kurset gjennomføres i Surnadal lørdag 15. mai dersom smittevernreglene åpner for det.
Ettersøk videregående - del 2

​​​

Invitasjon til kurs Ettersøk videre​gående - del 2, lørdag 15. mai

 

NJFF Møre og Romsdal inviterer til videregående kurs ettersøk. Dette er et kurs for jaktledere, jakthundeeiere, ettersøksjegere og de som er ansvarlig for gjennomføring av offentlige ettersøk. Kurset vil gi deg kompetanse til å kunne gjennomføre ettersøk på eget jaktlag eller på vegne av andre. Videre får du kompetansen som skal til for å kunne lede og gjennomføre offentlige ettersøk. Kurset avholdes 15. mai i Surnadal. Kursholder er vår fylkesinstruktør ettersøk Per Helge Pedersen.

Kurset er delt i to deler. Del 1 er teori med e-læring. E-læringen, med eksamen, må være gjennomført og godkjent før en kan delta på del 2. Del 2 er praksis, med både skuddplassundersøkelse og øvinger på skytebane.

​Komp​​etansekrav

For de som skal skrive avtale med kommunen, så krever Miljødirektoratet at deltakerne har gjennomført og bestått "Ettersøk videregående - del 1" med elektronisk eksamen, er registrert i Jegerregisteret og i tillegg at de har ført hund til godkjenning og er eller har vært registrert i Ettersøkshundregisteret. Dokumentasjon på dette må framvises før dere kan starte på den praktiske utedagen.

 

Kursmate​​​riell

Heftet «Ettersøk for de viderekommende" og del II fra heftet "Fra valp til godkjent ettersøkshund", fra NJFF er anbefalt lest på forhånd.

 

Ettersøk videregående – del 1: https://www.trainingportal.no/mintra/p/miljodirektoratet


Alle kursdeltakerne må ha med seg rifle og ammunisjon til kurset.

 

Påmelding og generel​​​l informasjon:

 

Sted: Angråmyra skytebane, Surnadal https://goo.gl/maps/zgCjA5SUQSHwPjn96

Tidspunkt: Lørdag 15. mai kl 10 - 18

Arrangør: NJFF Møre og Romsdal

Deltakerpris: kr 2000,- for medl. i NJFF/ kr 2700,- for ikke medl.

(Deltakerpris dekker lunsj, kaffe og kaffemat, samt kursmateriell.)

 

Påmeldingsfrist: 5. mai.

 

Påmelding til kurset gjøres her: Påmelding i kalender

 

Grunnen smittevernhensyn med tanke på korona kan det bli endringer i planen. Vi håper vi kan gjennomføre som planlagt, men vær forberedt på at vi kanskje må velge å avlyse eller flytte tidspunkt for gjennomføring. I første omgang må vi også sette et maksantall på antall deltagere på 10 slik at vi klarer å opprettholde avstandsregler. Om situasjonen er endret i mai kan vi ta med flere deltakere, så si ifra om du vil stå på venteliste dersom kurset allerede er fulltegnet. De som har alle kompetansekrav i orden blir prioritert først, i tillegg til «første mann til mølla».

 

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med friluftsveileder Håvard Wiggen 93066912 eller epost havard.wiggen@njff.no.

 

Vi ønsker velkommen til kurs!

​ 

Studieplan https://www.naturogmiljo.no/studieplaner/1800

- Annonse -
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gyrobekjempelse i Drivaregionen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.