Hjortejakt i Kristiansund
Åsa Fredly
Publisert 02.07.2020 16:18
Oppdatert 02.07.2020 16:35
Medlemmer i NJFF kan kjøpe jaktkort på vårt jaktvald på Frei i Kristiansund kommune. Jaktkortet gjelder i fem dager og for inntil fem personer på jaktlaget.
Hjortejakt i Kristiansund

​​​NJFF Møre og Romsdal har sammen med Kristiansund og Nordmøre jff avtale med Kristiansund kommune om jaktrettighetene på to tidligere Statskogeiendommer på Frei i Kristiansund. Jaktterrengene ligger 20 min fra Krisitiansund sentrum og 45 min fra Molde. Vi organiserer i hovedsak opplæringsjakt på terrengene, men vi har også anledning til å selge kort til allmennheten. I år har vi valgt å selge 7 jaktkort på Inatur.no for jakt på Or kommunevald. 


Kortet gjelder for et jaktlag på inntil 5 jegere. En kan ikke kjøpe flere kort i samme periode. Det vil pågå opplæringsjakt på naboterrenget Kvalvåg kommunevald hele sesongen, og på Or kommunevald i perioder der vi ikke selger kort. Terrenget er mye brukt av turgåere, og jegere må vise hensyn til andre brukere av området. Vi bruker WeHunt og har tilrettelagt poster som bl.a. tar hensyn til etablerte turstier i området.


Priser​​

5 dagerskort koster kr 500,-

Dersom det blir felling vil vi etterfakturere fellingsavgift:

- kalv: kr 1700,-

- Kolle/spissbukk: kr 3000,-

- Bukk: kr 5500,-


Kort selges via Inatur: 

https://www.inatur.no/storviltjakt/5a1430aae4b093e7522a13dc/hjortejakt-pa-frei-kristiansund

- Annonse -
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gyrobekjempelse i Drivaregionen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.