Informasjonsmøte om skrantesjuke
Åsa
Publisert 10.09.2018 14:02
Oppdatert 10.09.2018 14:06
Informasjonsmøte om skrantesjuke
Informasjonsmøte om skrantesjuke
Molde kommune inviterer til informasjonsmøte om skrantesjuke i kveld på rådhuset kl 19. Invitasjonen gjelder i første omgang for jegere i kommunene som inngår i Gjemnesområdet; Molde, Gjemnes, Eide, Nesset og Fræna.

​​Viltforvalter i Molde kommune, Nils Bjørn Venås, skriver følgende i sin invitasjon:

Molde kommune arrangerer informasjonsmøte om skrantesjuke (CWD) mandag den 10.september  kl 19:00 i rådhussalen. Bjørnar Ytrehus fra Norsk institutt for naturforskning  og Beate Lillebostad fra Mattilsynet skal holde foredrag om skrantesjuke og de tiltak som er gjennomført for å prøve og fjerne smitten.

 

Miljødirektoratet har pålagt jegere å teste felt hjortevilt for skrantesjuke. Dette gjeld i nasjonale kartleggingsområde og i utvalte kommuner. I kommune Gjemnes, Fræna, Eide, Nesset og Molde skal det tas prøver fra alle felte hjort og elg 2 år og eldre. I Møte vil det bli gitt opplæring om hvordan prøvetakingen skal gjennomføres. Det vil videre bli gitt informasjon om tildelinger og videre strategier for jakta 2018. 

- Annonse -
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gyrobekjempelse i Drivaregionen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.