Introjakt hjort
Håvard Wiggen
Publisert 12.06.2019 11:47
Oppdatert 12.06.2019 11:47
Introjakt hjort
Introjakt hjort
Ønsker du å lære mer om hjortejakt? Bli med på introjakt med NJFF Møre og Romsdal på vårt jaktterreng på Frei i Kristiansund. Vi har introjakter både i oktober og november.

NJFF Møre og Romsdal ønsker velkommen til introjakt på hjort i vårt jaktterreng på Frei. Terrenget har mye hjort, og de siste årene har samtlige deltagere hatt hjort på post i løpet av kurset. Innkvartering er i et flott hus med gode senger.

I løpet av kurset vil du lære mer om hjort, hjortejakt, forskjellig jaktformer, slakting, flåing og alt annet som hører med til hjortejakt. ​

Det er to enkeltstående kurs. I utgangspunktet var kurset i oktober ment for ungdom, og det i november ment for voksne. Men vi har åpnet opp slik at alle kan melde seg på det kurset som passer best.

Detaljert info sendes ut til deltagerne 1 uke før kursene.

Første mulighet blir 11. - 13. oktober. Påmelding her:
Påmelding hjort oktober

Andre mulighet blir 8. - 10. november. Påmelding her:
Påmelding hjort november

- Annonse -
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gyrobekjempelse i Drivaregionen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.