Introjakt rådyrbukk
Håvard Wiggen
Publisert 12.06.2019 11:23
Oppdatert 12.06.2019 11:23
Introjakt rådyrbukk
Introjakt rådyrbukk
Ønsker du å lære mer om bukkejakt etter rådyr? Bli med NJFF Møre og Romsdal på introjakt, og lær mer om hvordan du går fram for å lykkes i jakta etter rådyrbukkene.

​Kurset blir gjennomført de første jaktdagene i bukkejakta. Oppmøte på fredag kveld. Da blir det opplæring i lokking, fordeling av poster og info om jakta. Deretter blir det litt søvn før vi drar ut på jakt grytidlig på lørdag. Etter morgenjakta tar vi en god hvil utover dagen før vi har litt ny teoriundervisning rundt middagstid. Deretter drar vi ut for å jakte fram til det blir mørkt. På søndag drar vi på ny ut tidlig og jakter til litt utpå morgenen. På formiddagen på søndag oppsummerer vi helga og avslutter. Slakting og flåing av eventuelle felte dyr gjøres rett etter jakt.

Detaljert info sendes ut 1 uke før kurset til de påmeldte.


Påmelding ved å trykke på denne linken:
Påmelding bukkejakt

- Annonse -
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gyrobekjempelse i Drivaregionen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.