Invitasjon til jakthund grunnkurs
Åsa
Publisert 31.08.2020 13:45
Oppdatert 07.09.2020 14:24
NJFF Møre og Romsdal inviterer til "Jakthund grunnkurs". Kurset er for personer som ønsker å få god innsikt i dressur av jakthund, og kurset obligatorisk for de som ønsker å bli instruktør innen aversjon, ettersøk eller dressur.
Invitasjon til jakthund grunnkurs

​​​Kurset kan anbefales andre som ønsker å få en dypere forståelse og kompetanse omkring trening av hund. Jakthund grunnkurs er inngangsporten til all hundeskolering i NJFF. Kurset holdes på fylkeslagets kontor på Skaret 24. og 25. oktober. Instruktør er vår fylkesinstruktør aversjon Ola Johan Skaar ola@boindustri.no, mob. 95071870.


Målgruppe:

Jakthundeiere med ønske om dypere kompetanse omkring jakthunddressur med mulighet for å spisse temaet mot en gruppe jakthunder. Aktuelle instruktører for jakthunddressur i lokalforeningen.

Læringsmål:

Deltakerne vil få en dypere forståelse for hund, instruktørens rolle og være godt forberedt og kvalifisert til å kunne ta videre utdanning som instruktør innen spesialiseringene - aversjon, ettersøk og dressur.

Kvalifiserende:

Kurset inngår i kvalifikasjonskravene til å bli lokal instruktør for jakthunddressur, aversjon eller ettersøk. Autorisasjon krever at det er inngått avtale mellom instruktørkandidat og en lokal jeger- og fiskerforening om virksomhet som instruktør. 

Krav: Den som stiller må ha erfaring med hund og drevet med hund over lenger tid. Personlige egenskaper er viktig for de som ønsker å gå videre med instruktørutdanning! Det forutsettes at boka «Dressur av jakthunder – Fra valp til god jaktkamerat» NJFF 2019, er lest på forhånd.

Eksamen avlegges siste dag.


Kurset gjennomføres på vårt kontor på Eventyrlige Skaret, 20 min fra Molde. Påmemeldingfrist er 10. oktober. For priser og flere detaljer se vedlagte invitasjon.

​Velkommen på kurs.

Invitasjon til grunnkurs jakthundinstruktør 24. og 25. oktober.docx

6231 Jakthund grunnkurs - Studieplaner - Studieforbundet natur og miljø.pdf

- Annonse -
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gyrobekjempelse i Drivaregionen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.