Koronatider
Publisert 19.03.2020 12:32
Oppdatert 19.03.2020 12:32
Koronatider
Friluftsliv kan fint drives i disse tider så lenge du ikke er i isolasjon.
Det hersker en slags unntakstilstand i landet for tiden. Det meste er stengt, avlyst eller utsatt på ubestemt tid. Slik er det også med aktivitetene vi i NJFF skulle arrangere i tiden framover. Men selv om organiserte kurs blir avlyst, er det uansett flott å bruke naturen i denne tiden, så lenge det gjøres på en trygg og god måte. Her er en liten oppsamling av info og turtips i disse tider.

​Mange skulle ha startet på jegerprøvekurs i disse dager rundt omkring i fylket, og landet forøvrig. Her er en infoside om nettopp dette med avvikling av jegerprøven i år, og en link til info om hvordan det kan bli med storviltprøven for neste jakthøst:
Infoside Jegerprøven 

Infoside Storviltprøven

Noen turtips: Bruk naturen

Våren begynner så smått å komme i disse dager etter et lite gjensyn med vinteren. Våren betyr fisketid, og fisking er en flott aktivitet i disse tider. Du må uansett ha god avstand til sidemannen for å unngå å deise til hverandre med fiskestanga, eller for å passe på at senene ikke krysser hverandre. Les mer om fisketips her: Fisketips på våren

Har du litt innetid og vil lese litt mer om hvem som er en del av NJFF? Da kan du trykke deg inn på denne siden som oppsummerer resultatene fra vår store medlemsundersøkelse: Resultater av medlemsundersøkelsen

Helt til slutt tar vi med en link til Jakt og Fiskepodden. Dette er en podcast fra NJFF og Statskog som handler om jakt, fiske og friluftsliv. Det er nå kommet ut 48 episoder av denne podcasten, så her kan du ha jakt og fiskeprat på øret i mange timer framover. Et godt tips for alle som må ha litt arbeidsro i disse hjemmekontortider! Podcasten finner du her: Jakt og fiskepodden

Vi i fylkeslaget ønsker alle lykke til i denne utfordrende tiden. Vi håper dere holder dere friske og lytter til myndighetenes råd for å unngå smitte!

Ta for all del kontakt om vi kan hjelpe dere med noe!


- Annonse -
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gyrobekjempelse i Drivaregionen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.