Kurs i jaktfelt - regelverk og gjennomføring
Publisert 10.01.2020 13:32
Oppdatert 10.01.2020 13:42
Kurs i jaktfelt - regelverk og gjennomføring
Kvinneutvalget i NJFF Møre og Romsdal ønsker å øke interessen for NJFFs konkurranseskyting. Det er for få damer som deltar i de terminlisteførte stevnene mener de, og inviterer derfor jenter til et innføringskurs i jaktfelt 25. og 26. januar.

​Jaktfeltkurset er ment for de som ønsker å ta del i NJFFs skytekonkurranser innen rifleskyting, men som ønsker en innføring i regler og gjennomføring før de tar del i lokalforeningenes konkurranser. Kurset gjennomføres på kontoret til fylkeslaget på Skaret i Fræna kommune, og på Fræna skytesenter i Malmedalen. Kvinneutvalget legger opp til at dette skal bli en sosial møteplass i tillegg til det kursfaglige innholdet. Instruktører er Reidar Strand (leder i fylkeslagets skyteutvalg) og Sverre Heggset (leder i Fræna jff og medlem i fylkeslagets jaktutvalg).


For mer informasjon se vedlagte invitasjon. Påmelding via kursportalen HER​.


Påmeldingsfrist har vi satt til 17. januar. 


Kursinvitasjon jaktfeltskyting 25. og 26. januar.pdf

- Annonse -
Gyrobekjempelse i Drivaregionen
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.