Leie av lokale
Åsa Fredly
Publisert 21.06.2016 14:34
Oppdatert 21.06.2016 15:07
Vårt kontor ligger i gamle "Lysgården" på Eventyrlige Skaret, kort vei fra Molde sentrum. Det er mulig å låne vårt kontor for forskjellige arrangement.
Leie av lokale
Konferanserom

Leie av lokale
Møterom

​NJFF Møre og Romsdal disponerer store kontorlokaler og konferanserom i Lysgården på Skaret. Det er mulig å låne både et mindre møterom, det større konferanserommet vårt, eller hele lokalet. 

Møterommet har plass til ca 14 personer, og har projektor, lerret og whiteboard. ​

Konferanserommet vårt har plass til mange flere deltakere. Til daglig står det tre store bord og benker her med plass til ca 30 personer. Men dette kan lett ominnredes slik at det blir plass til flere personer. Foreløpig benytter vi flyttbar projektor og lerret som vi benytter ved kurs. Dette ønsker vi å oppgradere til en mer permanent og bedre løsning på sikt.

Vi har i tillegg til dette et lite, enkelt kjøkken hvor det er mulig å lage til litt enkel mat, koke kaffe m.m.

​Priser

  • Lokalforeninger av NJFF Møre og Romsdal låner lokalet gratis til enkle arrangement, møter og kurs. Ved forbruk av fylkeslagets egne ressurser (kopimaskin, internett, kjøkkenutstyr/kaffe/brus  o.l.) avtales dette i forkant
  • Andre betaler kr 500,- per dag, for enkle arrangement, møter og kurs.
  • ​For utleie til større selskapsarrangement fakturerer vi en pris på kr 1500,- for medlemmer og kr 2000,- for ikke medlemmer.

Leietaker rydder og vasker selv. Hvis det ønskes en annen ordning blir dette avtalt på forhånd.​

Ta kontakt for mer informasjon!

- Annonse -
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gyrobekjempelse i Drivaregionen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.