Medlemsmøte i Hjelset jff
Åsa
Publisert 04.02.2021 14:54
Oppdatert 04.02.2021 15:57
Medlemmer i Hjelset jff inviteres til medlemsmøte for å diskutere framtiden til lokalforeningen.
Medlemsmøte i Hjelset jff

​​​​​​For at våre medlemmer skal ha et godt tilbud er det viktig med velfungerende foreninger, med et styre som legger til rette for aktivitet og der det er kontroll på organisasjonsdriften. Av og til kan det av ulike årsaker bli stans i driften og det er lite som skjer. Foreningen sitter fortsatt på en medlemsmasse som betaler sin kontingent, og foreningen har kanskje en del eiendeler som må tas hånd om.

​For NJFF og for fylkeslaget er det viktig at en lokalforening er velfungerende og at det finnes et tilbud til medlemmene. Vi ønsker derfor å gjennomføre et medlemsmøte for alle medlemmer i Hjelset jff som et ledd i å følge opp alle våre foreninger.

Invitasjonen finner dere vedlagt nederst i denne saken. Møtet vil bli avholdt på Teams og link finner dere i invitasjonen. Ta gjerne kontakt med fylkeslaget på forhånd om det er noe du ønsker å diskutere utenfor møtet eller du ikke har anledning til å stille på det oppsatte tidspunktet. Det er ikke nødvendig med påmelding til møtet.

Håper vi ser deg i møtet!

Invitasjon til medlemsmøte.pdf

Møtelink HER​


- Annonse -
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gyrobekjempelse i Drivaregionen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.