Medlemsvekst i NJFF Møre og Romsdal
Åsa Fredly
Publisert 07.01.2021 11:33
Oppdatert 29.01.2021 10:34
NJFF har snudd en nedadgående trend, og i 2020 har vi igjen opplevd medlemsvekst. Naturen som et åpent fristed og mer tid til å pleie interessen for jakt og fiske i det spesielle koronaåret kan forklare noe av årsaken.
Medlemsvekst i NJFF Møre og Romsdal
Medlemsvekst i NJFF Møre og Romsdal

​​NJFF Møre og Romsdal består av 35 lokalforeninger hvor aktivitet, tilgang til jaktterreng, fiskevald og skytebaner​ står sentralt som en del av tilbudet de organiserer. I 2020 har medlemmer strømmet til organisasjonen, både sentralt, regionalt og lokalt. Ved utgangen av året var det registrert 4119 medlemmer i Møre og Romsdal, en økning på nesten 5 %. Veksten ser vi fordelt i de fleste lokalforeningene våre, men Nesset jeger- og sportsfiskarlag har hatt spesielt god utvikling. "Jakt- og fiskeglede til alle - for alltid" er vår visjon. I 2020 har vi hatt en målbevisst satsning på dette budskapet, og vi viser stolt fram at vi er bærere av en kulturarv, der vi høster av naturens overskudd.​

Koronaen har i 2020 preget samfunnet hvor sosial distanse har vært måten vi skulle begrense smittespredningen. Naturen har samtidig vært åpen, og for mange har friluftslivet vært en verdifull ventil mot alle restriksjoner og stillesittingen på hjemmekontor.

​Familiemedlemskap​​ 

​2020 har for NJFF vært "familiens år". Fra årsskiftet ble det innført familiemedlemskap og dette ser ut til å ha slått til. NJFF er en åpen og inkluderende organisasjon. Etableringen av familiemedlemskap er et uttrykk for dette og i Møre og Romsdal har vi registrert 388 familiemedlemmer ved utgangen av 2020.

Økt kvinneandel med 34 %​

​Også andelen kvinnelige medlemmer øker. Fremdeles er den største andelen av medlemsmassen menn, men nå er 534 av de totalt 4119 medlemmer i Møre og Romsdal kvinner. 
- Annonse -
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gyrobekjempelse i Drivaregionen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.