Restjakt på hjort
Publisert 27.11.2019 15:26
Oppdatert 27.11.2019 15:26
Restjakt på hjort
Hjortejakt på Frei
Fylkeslaget inviterer alle tillitsvalgte og utvalgsmedlemmer i Møre og Romsdal til å delta på restjakt på hjort på Frei 7. og 8. desember.

​Alle som ønsker å delta må selvsagt ha alle papirer i orden (jegeravgift og oppskyting). Om noen har hund som de ønsker å bruke er det flott om dere gir beskjed om det på forhånd.

Alle som skal delta må ha lasta ned appen Wehunt (gratis) på telefonen sin. Vi bruker appen til å finne postene i terrenget, til å se hvor alle de andre jegerne er, og til å kommunisere lydløst.

Påmelding på sms (930 66 912) eller epost (havard.wiggen@njff.no) innen 5. desember. Det er mulig å bli med enten en av dagene eller begge dagene. Gi beskjed i påmeldingen hvilke dager du blir med.

Vi har ikke organisert noe overnatting, men om det skulle være aktuelt, ta kontakt så finner vi helt sikkert en ordning.

Det blir oppmøte på parkeringsplassen på Prestmyra på Frei kl 07:00 både lørdag og søndag

Ta ellers med klær og utstyr for både å sitte på post og til å gå drev. Vi kommer til å bytte på hvem som sitter og går. Om du har spørsmål er det bare å ringe eller sende en epost.

Kjøtt av felte dyr kan kjøpes i hele eller halve dyr (75,- pr kg).

- Annonse -
Gyrobekjempelse i Drivaregionen
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.