Søknader jaktskyting
Publisert 08.02.2016 17:08
Oppdatert 01.09.2017 15:06
Alle lokalforeninger i NJFF har mulighet til å søke om å få arrangere terminfestede skytestevner. Søknadsfristen er i slutten av september hvert år.
Søknader jaktskyting

​​​Søknad om skytestevner

For at terminlista skal bli ferdig i rett tid, er det viktig at alle arrangører overholder søknadsfristen som blir satt. Søknaden sendes fylkessekretæren i de respektive fylker. Fylkessekretærene setter opp terminlista for eget fylke, og tildeler FM i de ulike grenene. Fylkessekretærene i de ulike landsdelene fordeler også LM. Vår frist for å sende inn søknad er 20. september. Søknad sendes på e-post til m.romsdal@njff.no, eller i posten til NJFF Møre og Romsdal, Skaret, 6422 Molde.

Søkndasskjema​ og informasjon

Søknadsskjema for manuell utfylling finner du her:

Soknad om skytestevner 2018.doc

Informasjon om søknadsprosedyre terminfestede skytestevner 2018.pdf


Påmeldingstjeneste jaktskyting
NJFF har utviklet en egen påmeldingstjeneste for jaktskyting, www.njffstevner.no 
Tjenesten er gratis å bruke, både for arrangører og deltagere. For å bruke tjenesten som arrangør kreves en klubbadministratorkonto. Foreningen får tilgang til en slik konto ved å opprette en vanlig brukerkonto tiltenkt foreningsbruk, og deretter sende en mail med brukernavn (ikke passord) og forening til vidar.nilsen@njff.no. Brukerkontoen vil da få tildelt nødvendige rettigheter for å kunne opprette stevner. Påmeldingstjenesten er spesielt beregnet på bruk sammen med resultatprogrammet «Treffdata».

- Annonse -
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gyrobekjempelse i Drivaregionen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.