Søknad skytestevner 2021
Åsa
Publisert 15.09.2020 15:11
Oppdatert 16.09.2020 12:57
Nå kan lokalforeninger søke om å avholde terminfestede skytestevener i 2021. 2020 sesongen ble litt amputert pga. Covid 19, men noen stevner ble etterhvertgjennomført. Vi satser på at stevner i 2021 kan gjennomføres som normalt og med gode smitteverntiltak.
Søknad skytestevner 2021
Søknad skytestevner 2021

​​

SØKNAD OM TERMINFESTEDE SKYTESTEVNER 2021

 

NJFFs jaktskyting omfatter grenene jaktfelt, elgbane, nordisk jaktskyting, jegertrap og leirduesti. Nå er det igjen tid for NJFFs lokalforeninger å planlegge neste års konkurranser.

 

Søkeprosedyren for å være stevnearrangør er som følger:

  • Alle foreninger som ønsker å søke om stevner innen de jaktsytegrener som organiseres av NJFF, må sette opp sine søknader og sende dem til fylkeslaget. Benytt vedlagte standardskjema eller fyll direkte inn i malen for terminlista (Excel). Søknad sendes fylkeslaget innen 1. oktober.
  • NJFF Møre og Romsdal setter opp forslag til terminliste basert på innkomne søknader. Vi tildeler også FM og fordeler LM sammen med Trøndelag.
  • Forslag til terminliste blir så sendt ut på høring til dere som har søkt stevner. Det kan også bli aktuelt med felles planleggingsmøte for alle som søker stevne.
  • Terminliste for jaktskyting i Møre og Romsdal blir til slutt sendt til NJFF sentralt.

 

Mer informasjon om NJFFs jaktskyting finner dere her:

https://www.njff.no/jakt/sider/jaktskyting.aspx og om årets søknadsrunde her:  

https://www.njff.no/jakt/sider/terminlister-for-skytekonkurranser.aspx?menuid=34

 

Vi samarbeider med NJFF Nord-Trøndelag og NJFF Sør-Trøndelag om planlegging av LM og FM. Det er et ønske å gjennomføre FM samtidig i alle tre fylker og vi har derfor et forslag til datoer for gjennomføring av FM og LM. Har dere ønsker om å endre disse datoene så gi tilbakemelding om det.

 

Forslag FM/LM 2020 (NM)

  • Elg                              19.juni/20. juni
  • Jaktfelt                       21. mars/22. mars
  • Jegertrap                    12. juni/13. juni
  • Leirduesti                   29. mai/30. mai
  • Nordisk                      29. mai/30. mai

 

 

Vi trenger arrangører til FM-stevnene så håper noen av dere vil søke om å være ansvarlig for dette! Det vil ikke bli tildelt skytestevner samme dato som LM og NM arrangeres.

 

Søknader skal sendes på e-post: m.romsdal@njff.no

 

Jeg vil også minne om at dere må sende inn stevnerapporter til meg slik at jeg kan se igjennom og sende de inn til NJFF. Det er viktig å få med alle stevner slik at klasseføring til neste år blir så korrekt som mulig. Er du i tvil om rapport er sendt inn, så finner du en oversikt på www.jaktskyting.no over alle stevner som er rapportert inn.

 

PÅMELDINGSTJENESTE JAKTSKYTING    
NJFF har utviklet en egen påmeldingstjeneste for jaktskyting, www.njffstevner.no
Tjenesten er gratis å bruke, både for arrangører og deltagere. For å bruke tjenesten som arrangør kreves en klubbadministratorkonto. Foreningen får tilgang til en slik konto ved å opprette en vanlig brukerkonto tiltenkt foreningsbruk, og deretter sende en mail med brukernavn (ikke passord) og forening til vidar.nilsen@njff.no  . Brukerkontoen vil da få tildelt nødvendige rettigheter for å kunne opprette stevner.


Påmeldingstjenesten er spesielt beregnet på bruk sammen med resultatprogrammet «Treffdata».

 

SØKNADSFRIST NM-JAKTSKYTING 
Søknadsfrist for NM-arrangement i 2023 er 31.desember 2020. Bakgrunnen for den lange fristen er at NJFF mener det erfaringsmessig er viktig at de lokale arrangørene har god tid på seg til å planlegge de store NM-stevnene. Søknad sendes til NJFF sentralt. Vi mangler fremdeles arrangører til flere NM- arrangementer (Nordisk jaktskyting 2021, og jegertrap, leirduesti, nordisk jaktskyting 2022, figurjakt). Søknad om NM-arrangementer i 2021/2022 vil bli behandlet fortløpende.

Oppdatert oversikt over ledige arrangementer på www.njff.no .

Førstemann til mølla!

 

Takk for stort engasjement og vel gjennomførte arrangement i regi av dere lokalforeninger i 2020 til tross for at koronapandemien forsøkte å sette en stopper for det meste av skytebaneaktiviteten. Etter god smitteverntilpasning kom de fleste i gang igjen i løpet av sommeren. Dere må ta høyde for å gjennomføre med gode smitteverntiltak også i 2021, men forhåpentligvis kan vi gjennomføre slik vi planlegger neste sesong.

 

​Lykke til med søknadene og neste års skytestevner!​

Terminlistemal med forslag til FM og LM 2021.xls


- Annonse -
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gyrobekjempelse i Drivaregionen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.