Terminlista 2019
Åsa Fredly
Publisert 08.02.2016 17:06
Oppdatert 19.03.2019 15:29
Årets skytesesong i NJFF er i gang, og det første stevnet her i fylket arrangeres 25. januar. Dugnadsinnsatsen i forbindelse med skytingen er stor og mange av våre lokalforeninger skal arrangere ulike hagle- og riflestevner i løpet av året. Se vedlagte oversikt over planlagte konkurranser i Møre og Romsdal.
Terminlista 2019

​​​​​​​​​​​​​​NJFFs jaktskyting omfatter grenene jaktfelt, elgbane, jegertrap, leirduesti og figurjakt. Formålet med NJFFs jaktskyting mot stillestående og bevegelige viltmål er å gi jegeren trening i skyteferdighet for utøvelse av mest mulig human jakt, sikkerhet i våpenbehandling og for rekruttering og opplæring av ungdom og jegere.

NB! MR cup 2019. Terminlisteførte jegertrapstevner inngår i denne cupen. Se her​ for mer informasjon om denne cupen.​​​​

​Endringer​ i terminlista

Evt. endringer i stevnene vil bli lagt ut på denne siden og terminlista oppdateres. 


NB!

- Tre nye stevener jaktfelt/elgskyting. Tingvoll jspfl arrangerer jaktfelt søndag 3. mars, og kombinert jaktfelt/elg 11. mai. Jaktfeltstevnet 11. mai er også FM.

Terminliste NJFF 2019, per 15. mars.pdf


- Annonse -
Gyrobekjempelse i Drivaregionen
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.