Terminlista 2020
Åsa Fredly
Publisert 08.02.2016 17:06
Oppdatert 12.02.2020 14:35
Årets skytesesong i NJFF er allerede godt igang. Dugnadsinnsatsen i forbindelse med skytingen er stor og mange av våre lokalforeninger skal arrangere ulike hagle- og riflestevner i løpet av året. Se vedlagte oversikt over planlagte konkurranser i Møre og Romsdal.
Terminlista 2020

​​​​​​​​​​​​​​​NJFFs jaktskyting omfatter grenene jaktfelt, elgbane, jegertrap, leirduesti og figurjakt. Formålet med NJFFs jaktskyting mot stillestående og bevegelige viltmål er å gi jegeren trening i skyteferdighet for utøvelse av mest mulig human jakt, sikkerhet i våpenbehandling og for rekruttering og opplæring av ungdom og jegere.

NB! MR cup 2020. Terminlisteførte jegertrapstevner inngår i denne cupen. Se her​ for mer informasjon om denne cupen.​​​​

​Endringer​ i terminlista

Evt. endringer i stevnene vil bli lagt ut på denne siden og terminlista oppdateres. 


Terminliste 2020 Møre og Romsdal, per 12.02.pdf


- Annonse -
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gyrobekjempelse i Drivaregionen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.