Tilskudd til jakt og fangst av smårovvilt og kråkefugl
Håvard Wiggen
Publisert 04.09.2020 12:32
Oppdatert 04.09.2020 12:32
Tilskudd til jakt og fangst av smårovvilt og kråkefugl
Ønsker din lokalforening å bygge ei åtebu, noen feller eller lignende? Nå kan dere få tilskudd til dette!
Sist vinter arrangerte vi en kursserie om jakt og fangst av småpredatorer og kråkefugl. Nå følger vi opp dette med å gi tilskudd til lokalforeningene som ønsker å sette i gang med jakt og fangst av disse. Vi ønsker også å arrangere en ekstra kurskveld om nettopp bygging av åtebu/feller i løpet av høsten. Mer info om dette kommer senere.

​NJFF Møre og Romsdal har fått tilskudd av Møre og Romsdal fylkeskommune til å fortsette satsningen på jakt og fangst av småpredatorer og kråkefugl. Vi har derfor en pott penger som vi ønsker å fordele til lokalforeningene som vil sette igang med jakt og/eller fangst av småpredatorer og kråkefugl.

For å få tilskudd må tilbudet være i regi av lokalforeningen, og være tilgjengelig for medlemmene. Aktuelle prosjekter som vil kunne få tilskudd er for eksempel bygging av åtebu, bygging av kråkefelle, bygging av mink/mårfeller og lignende. Tilskudd til drift av prosjektene vil ikke gis, men tilskuddet skal gå til faktiske utgifter som materialer til bygging osv.

Vi ønsker å få inn søknader om tilskudd nå i høst, slik at midlene kan deles ut og prosjektene kan komme i gang i god tid før vinteren. Fyll derfor ut skjemaet nedenfor, og send det utfylte skjemaet til havard.wiggen@njff.no innen 1. oktober.

Søknadsskjema tilskudd til smårovvilt og kråkefugl.docx

- Annonse -
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gyrobekjempelse i Drivaregionen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.