Jenter
Publisert 08.02.2016 12:06
Oppdatert 07.03.2016 14:17
Jenter
Er du jente og interessert i jakt? Har du kanskje nettopp tatt jegerprøven? På disse sidene kan du finne ut mer om Ålesund Jeger- og Sportsfiskerforenings arbeid for å få med jenter på aktiviteter!

​​​Den delen av friluftslivet som omhandler jakt, fiske og friluftsliv har tradisjonelt vært et mannsdominert miljø. De siste årene har kvinneandelen økt, og kvinner begynner nå for alvor å gjøre seg gjeldene i organisasjonen. NJFF arbeider for at flere jenter som tar jegerprøven, eller har tatt jegerprøven i de senere tid, blir utøvende jegere. Vi ønsker å gi kvinnelige jegere sosial tilhørighet og et godt kurs- og aktivitetstilbud i lokalmiljøet.


Rådyrpost2.jpg


Dersom du har spørsmål om aktiviteter i ditt nærmiljø, ta kontakt med kvinnekontakten i foreningen. Hun heter Malin Mathiesen og kan nås på e-post: mmalin@live.no

Vi kartlegger interessen i foreningen for kvinneaktiviteter og er veldig interessert i å høre fra deg. Av aktiviteter som er aktuelle i 2015 er fluekasting og fluefiske, sosialt samvær, skyting både med hagle, rifle og salongrifle og selvfølgelig skal vi få til en jakttur eller to til høsten!

Vår kvinnekontakt driver dessuten også med jakthundtrening, så her kan det være nyttig hjelp å hente! 

Det er også aktuelt å arrangere kurs for jentene i foreningen. 

Det er viktig at vi får klarhet i hva som er ønskelig, så ikke nøl med å ta kontakt hvis du er interessert! 

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.