Åpning av nytt klubblokalet og skytesimulator
Styret/OJF
Publisert 11.01.2018 19:08
Oppdatert 14.01.2018 20:54
Åpning av nytt klubblokalet og skytesimulator
Åpning av nytt klubblokale og skytesimulatoren.

  • NYTT KLUBBLOKALE.
Foreningen har ikkje et egnet klubblokale for aktiviteter sjøl, no har oss inngått avtale med Engsetdal/Skodje skytterlag om leie av egnet klubblokale. Styret er av den oppfatning at dette bør bidra til å skape et samlingspunkt i foreningen utenom fiske og jaktsesongen. Lokalet er oppe på standplassen til 100 m banen. Lokalet går under navnet «jegerstua» og lokalet er egnet til å gjennomføre både medlemsmøter og andre aktiviteter for fiske, jakt og friluftsliv, det er kjøkkenkrok m/ nødvendig tilbehør i lokalet.
  • SKYTESIMULATOREN
Det har vert et ønske å anskaffe en skyte simulator til realistisk trening for jegerne, denne simulatoren vart vist for noen av foreningens medlemmer ved besøk på villmarks messa på Lillestrøm i vår. Det vart bestilt en simulator som gir jegerne mange realistiske jaktsituasjoner. Det er og mulighet forskjellig trenings-skyting bla. jakt, western, taktisk og skiskytterstadion. Simulatoren er levert av UTE-LIV as og SIMWAY i Sverige.  Jaktutvalget har no testet ut denne simulatoren, og den leverer det som var bestillingen fra foreningen.

 
 
Styret i Skodje jeger- og fiskerforening vil ha en åpen kveld for medlemmene så dei kan komme og få en kaffe og vafler, samtidig som de får sjå lokalet og mulighet å teste simulatoren. 

 

ÅPENT KLUBBLOKALE ONSDAG 17 jan. 2018 kl. 19.00

Jegerstua skytebanen i Engsetdalen

DSC_2213.JPGTrening på rypejakt m. hund.JPG
 
​​
Er styreledern klar for jaktstart i 2018, start videoen. 

 

- Annonse -
Foreningens leverandør av byggevarer.
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.