Idedunad for jegerne i foreningen
Jaktutvalget/OJF
Publisert 23.04.2018 10:29
Oppdatert 23.04.2018 15:41
Idedunad for jegerne i foreningen
Jaktutvalget vil arrangere en ide-dugnad for foreningens medlemmer, der det blir mulighet for å komme med ideer for å benytte jakttilbudet bedre, med tanke på avskyting. TORSDAG 26 APRIL 2018 fra kl 19.00 og utover på jegerstua i Engestdalen. (Skytebanen)

​​​Valleterrenget Skodje​

Foreningen har ca. 3-4 fellingsløyver på storvilt her hvert år. I tillegg er det 2 fellingsløyver på rådyr. Her gir og grunneierne oss mulighet til drive med jakt på rev, dette er på post 4 som er mest egnet til det.

Terrenget ligger lett tilgengelig til med noe jakt på innmark og noe i utmark. På innmark er det kun jakt fra faste poster. I utmarken er det muligheter for bestemme posteringen selv for jegeren.

Utmarksterrenget er på 1,03 km2​

Presteterrenget Norddal​

Foreningen har 10 fellingsløyver på dette terrenget på storvilt hvert år. I tilleg har de lokale grunneierne 6-7 fellingsløyver, mange ganger jakter foreningens medlemmer sammen med dei.

Terrenget har et areal på 16.84 km2 med en topp på 1852 m som høgeste punkt. Det er realtivt krevende terreng å jakt i. Det er og mulighet for jakt på rype her. Det er jakttid ut feb. for det. Bruk av hund både på storvilt og rype er tillatt.

I Norddalen har og foreningen tilgang på et sel, dette kan brukes til overnatting for 4-5 personer.

Foreningens disponerer og fiskerett i Storvatnet som ligger i enden av dalføret i terrenget. 

​Hilsen jaktutvalget 

Skodje jeger- og fiskerforening


Idedugnad 26.04.2018.pdf

- Annonse -
Foreningens leverandør av byggevarer.
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.