Informasjon om bruk av hund, våpensikkerhet og vedlikehold av våpen
Publisert 18.10.2019 12:17
Oppdatert 18.10.2019 12:31
Informasjon om bruk av hund, våpensikkerhet og vedlikehold av våpen
Skodje JFF vil med dette invitere medlemmer og jaktlag i Norddalen til en kursdag i lokalene til Norddal Geologisenter fredag 15 november kl 18:00.

​Vi har fått med oss Andreas Bolstad Lundgård og Tore Håkonsrud denne kvelden. For dere som var med på fellesjakten i September så kjenner dere Andreas, foruten å være en habil jeger med jakterfaring fra 16 års alderen driver han også sammen med sin kone Kennel Arma Venandi. Andreas er aktiv innen ettersøksring og ettersøk for kommunen på skadet og påkjørt vilt.

Tore Håkonsrud jobber daglig for Magne Landrø As . har med seg lang erfaring som våpeninstruktør fra forsvaret, fylkesinstruktør for Buskerud fylkeslag på både rifle og hagle. Tore har lang erfaring som skytter, hele 36 år selv om han kun er 45 år. Kort oppsummert så har han en bred erfaringsbase på alt som har med våpen og jakt å gjøre, innenlands som utenlands.

Denne kvelden vil vi få mere informasjon om jakting med hund, nytt på programmet for denne gang er våpensikkerhet på jakt og ikke minst vedlikehold.

Tore vil også ta med seg litt forskjellig utstyr fra sin arbeidsgiver Magne Landrø As som kan være kjekt å ha på jakt.

Magne Landrø As er en av de fremste våpengrossistene i landet.

Foreningen vil også benytte anledningen til å servere en hjortegryte.

 

Påmelding til Kjartan Grytten

Tlf.: 951 70 882 Mail.:

kjartangrytten@gmail.com

Fellesjakt blir på lørdag og søndag i terrenget. Påmelding for de som ønsker å delta og behøver overnatting. Hus er reservert.

Påmelding til kurs og fellesjakt innen 1.11.19

For utskrift: 18.10.2019 Fellesjakt nov 19[4924].pdf


NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.