Jenter
OJF
Publisert 08.02.2016 11:52
Oppdatert 07.03.2016 14:16
Kvinneutvalget i Skodje jeger og fiskeforbund ble etablert som eget utvalg i 2007, med en målsetning om å øke andelen av kvinner i foreningen.
Jenter
Jenter på jakt.

Jenter
Hjortekjøttet er sikret.

​​​Målgruppen er alle de som har glede av å ferdes ute i naturen, drive jakt og fiske, eller begynne med dette, og ikke minst å kunne finne en sosial plattform med andre medlemmer i foreningen. Fra å være noen få medlemmer i 2007 har foreningen i dag ca 20 kvinnelige medlemmer.

Vi har hatt årlige turer på jakt, hvor vi har fått med oss erfarne instruktører og guider, blant annet kan nevnes rypejakt i Lindal og Sykkylvsfjella, og storviltjakt i Skodje Jeger- og fiskerforening sitt flotte og krevende terreng i Norddal.

I månedene før jaktsesongen starter, har vi drevet skytetrening med hagle på den fine leirduebanen i Solnørdalen, hvor vi har fått velvillig instruksjon. Vi har også møttes jevnlig for rifletrening på skytebanen i Engesetdalen.

For å bli bedre kjent med hverandre har vi lagt vekt på å ha samlinger av mer sosial karakter, som for eksempel samlingene i ”svarthølen” i Solnørelva, der vi fisker, hygger oss, og griller fangsten på bålet. En sopptur en gang i blant har det også blitt.

 

 

Vi har et ønske om å få med oss enda flere kvinner i Sjff, så få gjerne med en bekjent eller flere. Vi setter stor pris på innspill fra medlemmene, som forslag til aktiviteter, turer, eller annet, så send gjerne en e-post eller ring.

    Vennlig hilsen
    Kvinneutvalget
 
 

NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.