NJFF-ung
OJF
Publisert 08.02.2016 11:52
Oppdatert 05.05.2017 23:41
Skodje Jeger- og fiskerforening ønske å legge tilrette for aktivitet inne jakt, fiske og friluftsliv for barn og ungdom.
NJFF-ung
Fiskekonkurranse Skodjestraumen

NJFF-ung

​​​Ungdomsutvalget i Skodje Jeger- og fiskerforening har til hensikt å satse på ungdommer og bygge opp en aktiv gruppe som er interessert i jakt, fiske og friluftsliv. Det krever hjelp fra ungdommene selv, og der er no en stor mulighet for å være med å forme utvalget og aktivitetene som du ønsker. Jeg som leder i ungdomsutvalget trenger hjelp fra deg til og finne på aktiviteter som du synnest kan være spennende og holde på med, innen for jakt, fiske og friluftsliv. Jeg gleder meg til og komme i gang på orntlig, med spennende aktiviteter som du vert med å bestemme.

Jeg kan komme med forslag til hva som kan være en mulighet som aktivitet, men fremdelse er ditt forslag det beste.

Synest du dette høres spennende ut og har lyst å vere med, treng du bare å sende en e-post . Du trenger ikkje være medlem i foreningen  første kveld eller ved første arrangement. Du er velkommen til å delta  for så og sjå om dette er en intresse  for deg. Send gjerne en e-post om hva du kunne tenke deg å bli med på, og om du har forslag til en eller flere aktiviteter.

 

Hilsen

Barne og ungdomsutvalget

NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.