Skytesimulator og skytebaner
OJF
Publisert 08.02.2016 11:52
Oppdatert 06.03.2019 13:26
Skytesimulator og skytebaner
Storvilttrening på simulator.
Skytesimulator og skytebaner
Småvilttrening med hund på simulator.
Skodje Jeger- og fiskerforening har ikkje egen skytebane, men mange av våre medlemmer bruker skytebanen til Engesetdal/Skodje skytterlag til trening og oppskyting til storviltprøven. Foreningen leier klubblokale hos skytterlaget, der vi har en SIMWAY HUNT jakt og skytesimulator til trening.

​​​På skytesimulatorn kan du trene på både hagleskyting og rifleskyting. Du kan velge mellom flere realistiske 3D- bakgrunner og terreng eller skytebane, og bestemme om du vil skyte på flere typer fugl, elg, villsvin mv. Etter hvert skudd kan du så avlese det eksakte treffresultatet. ​​​ Test videosnutten under.

 


  • I SimWay Hunt simulatoren kan du bevege deg fritt rundt i en vakker, virkelighetstro 3D- verden i sanntid på jakt etter Elg, villsvin og fugl. Du kontrollerer enkelt bevegelsene dine i 3D- terrenget ved ganske enkelt å peke på filmlerretet  i den retningen du ønsker å gå i det virtuelle terrenget. Trykk her
  • Vår naboforening Ørskog Jeger- og Sportskyttere har en flott anlegg i Solnørdalen. Mange av våre medlemmer bruker dette anlegget til treningsbane fram til jaktstart.​​​​
  • Anlegget til Engesetdal/Skodje skytterlag på Gylsmyra fremstår i dag som et moderne og tidsriktig anlegg med totalt 27 elektroniske skiver med publikumsvisning både på 15m, 100m, og på 200m.  Skytterlaget har egen informasjonsside for jegere. Trykk her.

 

        

NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.