Skytesimulator og skytebaner
OJF
Publisert 08.02.2016 11:52
Oppdatert 06.03.2019 13:26
Skytesimulator og skytebaner
Storvilttrening på simulator.
Skytesimulator og skytebaner
Småvilttrening med hund på simulator.
Skodje Jeger- og fiskerforening har ikkje egen skytebane, men mange av våre medlemmer bruker skytebanen til Engesetdal/Skodje skytterlag til trening og oppskyting til storviltprøven. Foreningen leier klubblokale hos skytterlaget, der vi har en SIMWAY HUNT jakt og skytesimulator til trening.

​​​På skytesimulatorn kan du trene på både hagleskyting og rifleskyting. Du kan velge mellom flere realistiske 3D- bakgrunner og terreng eller skytebane, og bestemme om du vil skyte på flere typer fugl, elg, villsvin mv. Etter hvert skudd kan du så avlese det eksakte treffresultatet. ​​​ Test videosnutten under.

 


  • I SimWay Hunt simulatoren kan du bevege deg fritt rundt i en vakker, virkelighetstro 3D- verden i sanntid på jakt etter Elg, villsvin og fugl. Du kontrollerer enkelt bevegelsene dine i 3D- terrenget ved ganske enkelt å peke på filmlerretet  i den retningen du ønsker å gå i det virtuelle terrenget. Trykk her
  • Vår naboforening Ørskog Jeger- og Sportskyttere har en flott anlegg i Solnørdalen. Mange av våre medlemmer bruker dette anlegget til treningsbane fram til jaktstart.​​​​
  • Anlegget til Engesetdal/Skodje skytterlag på Gylsmyra fremstår i dag som et moderne og tidsriktig anlegg med totalt 27 elektroniske skiver med publikumsvisning både på 15m, 100m, og på 200m.  Skytterlaget har egen informasjonsside for jegere. Trykk her.

 

        

- Annonse -
Foreningens leverandør av byggevarer.
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.