Sykkylven JFF besøker Smøla JFF.
Torill Brunsvik, SJFF
Publisert 22.04.2017 21:29
Oppdatert 22.04.2017 21:32
Sykkylven JFF besøker Smøla JFF.
Sykkylven JFF på befaring i Klakkavassdraget på Sør-Smøla sammen med Smøla JFF. F.v. Arild Skaga, Jan Melseth, Askill Sandvik og Johnny Winsjansen
Sykkylven JFF besøker Smøla JFF.
Befaring i Sandvassbekken på Dyrnes. F.v. dugnadsansvarlig i Smøla JFF Bjørn Hatmosø ,leder i Sunnmøre elveeiarlag Jan Melseth, Arild Skaga fra Sykkylven JFF og leder i Sykkylven JFF Johnny Winsjansen.
Spennende samarbeid mellom Smøla JFF og Sykkylven JFF.

​​​​Sykkylven JFF har en rekke spennende kultiveringsprosjekt i forhold til anadrom fisk på gang på Sunnmøre. For å få ytterligere inspirasjon til arbeidet har leder Johnny Winsjansen tatt med seg Arild Skaga og Jan Melseth (Sunnmøre elveeiarlag) på studietur til Smøla. Til tross for tidlig avreise fra Sykkylven og varierende vær og føre på Smøla har oppholdet vært meget vellyket. Sykkylven JFF har vært på befaring og diskutert relevante problemstillinger ifht kultivering av sjøørret med Smøla JFF v/dugnadsansvarlig Bjørn Hatmosø og Fiskeutvalgets leder Askill Sandvik. Belyste tema har blant annet vært passasjehinder for sjøørret, plassering av rør og kulverter, prinsipper for sjøørret-trapper, samt anlegging av terskler og forbedring av gytehabitat gjennom utlegging av grus.

Etter mye trasking i myrlandskapet på Smøla og utveksling av ideer, ble det også tid til bacalao og dertil passende drikke for fornøyde deltagere. Smøla JFF ser frem til videre positivt samarbeid og ønsker Sykkylven JFF lykke til videre med det viktige arbeidet de har planlagt fremover!​
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.