Gjedda i Vasset
Fritz Wahl
Publisert 08.02.2016 11:55
Oppdatert 07.03.2016 14:16
2015 er i gang, isen kom aldri og kampen mot gjedda i Vasset fortsetter!
Gjedda i Vasset
Gjedda i Vasset

​​

​Lørdag 28.02 gjor vi årets første forsøk på notkasting etter gjedda i Vasset. Flere modige sjeler la turen oppom Klekkeriet for å bidra på notkastingen.

Det kan se ut som om gjedda har alliert seg med vær og vind også, for ingen av delene var på vår side denne ettermiddagen. Men med en dreven styrmann ved årene, en høylytt utkikk og noen drevene tampehalere i land, fikk vi gjennnomført et kast. Og reslutatet ble bedre enn forventet. Det er fortsatt tidlig på året og gjedda står gjerne på dypere vann. Heldigvis har ett par soldager lokket 3 gjedder opp på grunna, hvor vi sto klare til å angripe. Sula JFF - Vasset gjedda: 1-0. 

Fremmover vil fortsette med notkasting, og håper på godt oppmøte. Dette er en aktivitet som kan ver veldig spennende og kjekt for barn å være med på også. Det er aldri godt å si hva som følger nota opp på land. Vi vil derfor bli flinkere på å annonsere denne aktiviteten i noe bedre tid i forveien. 

I tillegg vil jeg benytte anledningen til å minne om Gjeddefiskekonkurransen som starter 17 april og går over hele helgen. Dette er etter planen 1 av​ tot 2 gjeddefiskekonkurranser som vi arrangerer i løpet av året. Nr 2 blir arrangert på sensommern.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.