Damer og Leirdueskyting, en aktivitetsgruppe i blomst
Fritz Wahl
Publisert 08.02.2016 11:55
Oppdatert 07.03.2016 14:16
I tillegg til de ordinære skytedagene, har damegruppe i Sula jff sin egen dag på leirduebanen. Og aktiviteten ser ut til å falle i smak hos fler og fler damer i området.
Damer og Leirdueskyting, en aktivitetsgruppe i blomst
Damer og Leirdueskyting, en aktivitetsgruppe i blomst

​​​​​

Damene er langt i fra skuddredd!

Vekselvis Onsdag/Torsdag er det damenes egen dag på Leirduebanen til Sula JFF.
Dette avtales på facebookgruppen LEIRDUESKYTING FOR DAMER.

Intensjonen med en egen dameskyting var å gi damene en mulighet til å føle at de kunne øve i et eget tempo, uten å føle seg stresset av en flokk med "drevne skyttere" som utolmodig venter på sin tur.
Men etter at undertegnede var til stede på en dameskyting, så kan jeg informere om at nivået ikke er noe dårligere der enn på de offentlige skytedagene. 
Det knuses den ene duen etter den andre, og en stund virket det som rene nyttårsaften på Vasset, der himmelen fylles med rød og orange farger fra eksploderende leirduer. Om det mot formodning skulle komme et bomskudd, så tas dette med et smil, og en hyggelig rådføring i mellom hverandre om hva som kanskje kan justeres for at neste skudd skal gi fulltreff.

 

Damene skaper en hyggelig atmosfære på banen, 

og det ser ut som at alle har en trivelig tid i lag. Etter tilbakemeldingene å dømme, så har leirdueskytingen gitt mersmak og de planlegger allerede der, å samkjøre turen til leirduebanen neste uke.


Følg med på facebook, "Leirdueskyting for damer"

Dameskytingen er vekselsvis Onsdag og Torsdag, og det er opprettet en egen facebookside hvor det vil bli informert om når neste skyting vil finne sted. Dette er for å være fleksibel, slik det passer best for de fleste.

 

En hyggelig utvikling.

Det er svært kjekt å se at leirdueskyting og jakt faller i smak hos begge kjønn, og at dette ikke nødvendigvis trenger å være noen særegen interesse blandt menn. Flere og flere damer tar jegerprøven og selv i vår 
"lille" kommune, er anntallet kvinnelige jegere en voksende gruppe.​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.