Predatorjakta 2016
Publisert 08.02.2016 11:56
Oppdatert 07.03.2016 14:17
God jul og godt nyttår=) Nå er ribba fortært og rakettene skutt opp. Da er det på tide å komme ut av feriemodus og verne om småviltet vårt igjen Skyt rev og kjemp om den gjeve prisen "Årets Predator Jeger" Predatorjakta 2016

På sula har vi i de siste årene vert vitne til en nedgang av småviltet, på lik linje med mange andre steder i Norge. Rypa har derfor som kanskje kjent, blitt rødlistet. Vi har derfor satt stor fokus på å verne om det vi har igjen og derfor øke aktiviteten rundt predatorjakt. Samtidig har det nå blitt inngått en avtale mellom Sula JFF og  Nøre fjellstyre, om å innføre salg av jaktkort for å felle småvilt på Sula. Dette er gjeldene fra 01.01.2016 og mer info vedrørende dette vil komme.


Årlig Kåring

Det ble gjennomført en intern kåring av årets predatorjeger for året 2015 og vinneren ble tildelt en kniv håndlaget av Jarl Brunstad, som en ekstra påskjønnelse for god innsatts. Det var vurdert om Sula JFF skulle overta arrangeringen for denne kåringen, men arrangementet fungerer utmerket slik det er i dag, og foreningen vil derfor oppfordre sine medlemmer til å delta på dette.

Denne kåringen kan hvem som helst delta på med å melde seg inn i facebooksiden "rødrevjakt på sula" 
Felt vilt må godkjennes av en administrator  og poeng vil bli tildelt alt etter hvilke predator dette er. 

Poengdelingen er som følger:

Rev - 50 poeng
Mink - 30 poeng
Mår - 30 poeng
Kråke 10 poeng

 

Send forespørsel på Facebookgruppen "Rødrevjakt på Sula" og hold deg oppdatert på hva som blir felt, og samtidig registrer egen felling.​ God jakt =)

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.