Anita Verås-Nordskag, Verdal, tildelt NJFF-Nord-Trøndelags Hederspris for 2018
ea
Publisert 25.03.2019 09:17
Oppdatert 25.03.2019 09:17
Anita Verås-Nordskag, Verdal, tildelt NJFF-Nord-Trøndelags Hederspris for 2018
Anita Verås-Nordskag (til venstre) ble overrakt prisen av fylkesleder Inga Saur
En overrasket Anita Verås-Nordskag ble på NJFF-Nord-Trøndelags fylkesårsmøte tildelt fylkeslagets Hederspris for 2018. Prisen er enestående og utdeles til personer som har utmerket seg i arbeide for Norges Jeger- og Fiskerforbunds i Nord-Trøndelag.

​Anita Verås-Nordskag tildelt NJFF -Nord-Trøndelags Hederspris 2018

Anita Verås-Nordskag ble på NJFF fylkesårsmøte tildelt NJFF -Nord-Trøndelags Hederspris 2018

Prisen består av diplom og et enestående kunstbilde i glass fra Galleri Mitsel.

Anita har vært tillitsvalgt i sin lokalforening siden 2007. Hun blir beskrevet som en fantastisk organisator, og en motivator som er flink til å få med seg folk til å gjøre en god jobb.

Aktivitetslisten er stor og vi ramser opp, våpenpussekurs, fangst og fellekurs, hvalpekurs, blodsporkurs, dressurkurs- og miljøtrening for hund, Jakthelg for damer/opplæringsjakt, Sommerglede for barn i samarbeid med Frivilligsentralen og Røde kors.

Anita har også vært pådriver og organisator for å bygge en stor laavo på jaktskyteanlegget i Tromsdalen, hvor Ingeniør Verås-Nordskag selv også har bidratt med lysestaker i solid stål.

Det startet i 2007 og 2008 hvor hun var gjest og lokal kvinnekontakt fra Verdal JFF ved fylkeslagets årsmøte, 2009 2.vararepresentant til fylkesstyret. 2010 – 2016 Styremedlem/kvinnekontakt i Fylkeslaget.  2016 – 2019 Fylkeslagets valgkomite. 2015 – 2018 satt hun i Det sentrale Kvinneutvalget i NJFF

Hun sitter nå som nestleder og sekretær i Verdal JFF og fortsetter sin solide jobb for Verdal JFF og NJFF som organisasjon. NJFF-Nord-Trøndelag ønsker med denne hedersprisen å påskjønne Anita for hennes mange år med innsats i Verdal JFF, NJFF-Nord-Trøndelag og NJFF sentralt. Måtte det bli mange flere, gratulerer.

- Annonse -
Print
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.