Tips til 10 turområder
ea
Publisert 01.04.2020 12:08
Oppdatert 02.04.2020 15:32
Tips til 10 turområder
Tagg gjerne bildene dine med #NJFF og #NaturenErÅpen på Instagram.
Vil du ha tips til 10 turområder i ditt fylke? Her får du turer og aktiviteter som passer for både store og små, gammel som ung!
  1. ​​Billedholmen og Kobbskjæret - Hellstranda på Stjørdal.. Langs Hellstranda går det tursti ved E6, sørover mot Billedholmen. Herfra er det fint å fiske. Men vær forsiktig det er litt ulendt på holmen. Kjør forbi Hell stasjon og kryss jernbanen over ny bru.
  2. Falstadberget - Ekne er et godt egnet sted for sjøfiske fra land. Fordel med tung sluk og utstyr som gjør at du kan få sluken langt ut, særlig ved fjære sjø. Berget kan være glatt.
  3. Bergugleberget, Verdal. Fin tur og spennende kanoner for de yngre. 
  4. Skarnsundet og Inderøy. Skarnsundet ligger mellom to fjorder og to sterke tidevannsstrømmer. Stort sett rundt hele Inderøy går det å fiske fra land, og få god fangst. Største torsk tatt fra land i Skarnsundet er 22,5 kg.
  5. Oftenåsen Steinkjer fin tursti opp til toppen med verdens største hagestol, og meget god utsikt. 336 moh. Trollstien opp inneholder også 41 trefigurer.
  6. Sykkeltur i Namsos. Gullholmstranda er ei barnevennlig badestrand ca 3,5 km fra Namsos sentrum. gratis toalett ograsteplass ved stranda. Sykle nord-vest på fv769 fra sentrum. Ta av til venstre ved Gullvika, skiltet til stranda. 3-4 km en vei.
  7. Vikna. Kulturstien i Rørvik starter ved den blå tavlen utformet som en fisk ved havna, og du finner lett resten ved å følge kultursttien. 
  8. Væremsnubben. 402 moh er et turmål med vakker utsikt over øyene i Vikna, Leka og Helgelandskysten på dager med klart vær. se visitnamdalen.com
  9. Lurudalen i Grong. 8,5 km en vei. egner seg godt både for sykkel og til fots.
  10. Isfiske i Lierne. Statsallmenningene i Nordli inngår i et større fiskekortsamarbeid med private grunneiere i Nordli. Nordlikortet får du på www.inatur.no .  det er massevis av isfiskemuligheter i Nord-Trøndelag, men SJEKK ISEN med kjentfolk.

Se tips til enda flere aktiviteter her!​​​


- Annonse -
Print
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.