Ny leirduebane tas endelig i bruk
Publisert 11.06.2020 14:21
Oppdatert 11.06.2020 14:21
Ny leirduebane tas endelig i bruk
Endelig er vår nye leirduebane klar for organisert leirdueskyting- oppstart førstkommende tirsdag 16. juni!

Namdalseid jeger- og fiskarlag avholder leirdueskyting- på promatic trap, hver tirsdag fra klokken 18.00 (jeger trap på torsdager).

Om du er konkurranseskytter, jeger eller amatør spiller ingen rolle- alle er hjertelig velkomne!

I sammenheng med covid-19, er vi i NJFL opptatt av å overholde de krav og retningslinjer myndighetene til enhver tid stiller. Vi skal gjøre vårt ytterste for å dette blir ivaretatt, men forventer at alle skyttere overholder de retningslinjer vi fastsetter for vår bane. Minner også om at det inntil videre, ikke er mulig å låne våpen av foreningen!

Promatic trap er en ny skytemulighet hos Namdalseid jeger- og fiskarlag. 
Under skyting benyttes det ikke mindre enn tre leirduekastere, å vi kan garantere både utfordring og morsomme øyeblikk under skytingen. 

Tirsdagene kjører vi i tillegg in-line. Det vil si, at èn ny skytter kommer til for hver rullering på standplass. Sådan blir det litt mindre venting og mindre kø. 

Nytt av året, er også at vi har investert i nye kastere og ny akustikk. Dette medfører noe endring i betalingsløsningen sammenlignet med tidligere år. Man betaler ikke for en serie lenger, så duer og ammunisjon selges hver for seg. Hver skytter må kjøpe eget duekort og prisen på dette kortet er 100kr (engangsutgift). Videre må man fylle på disse kortene med antall leirduer. Due-prisen reguleres utfra hvilket antall man kjøper. Ammunisjon har en fast pris.

Torsdager kjører vi ordinær jeger trap slik dere allerede er kjent med fra vår gamle leirduebane.

Offisiell åpning av vårt nye klubbhus og leirduebane arrangeres i starten av august.

Vi er stiller opp med instruksjon, tips og veiledning.

Gratis kaffe og topp stemning​- Annonse -
Print
Print
Print
Print
Print
Print
Print
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.