Utdanningsutvalget
Niels Arvid Sletterød
Publisert 07.02.2016 19:59
Oppdatert 26.02.2019 19:06
Opplæring i jakt, fiske og friluftslliv

SJFF har et bredt tilbud om kurs og aktiviteter til forskjellige aldersgrupper til både nybegynnere og eldre, jenter og gutter, menn og kvinner. Ta en titt i aktivitetskalenderen eller nyhetene på hjemmesiden der disse fortløpende presenteres etterhvert som de blir bestemt. Disse annonseres også på Steinkjer Jeger- og Fiskerforenings Facebookside. Har du spørsmål send oss en mail til studieleder Stig Bratli stbratli@gmail.com​ eller ta kontakt med oss via Facebook​. 

SJFF har tilbud om nybegynnerkurs i både rifle- og hagleskyting vår og høst på Jaktskytebanen, og det vil arrangeres introjakt på duer, hare, skogsfugl, rådyr- og elgjakt, avhengig av årstidene. Disse kursene annonseres på jegerprøvekursene, men legges også ut både på hjemmesiden og Facebook.

SJFF har også praktisk opplæring i bruk av hund til fuglejakt både i skogen og på fjellet, du kan delta uten hund eller ta med egen hund - man kan alltid lære noe nytt, og på jakt med hund er det ekvipasjendvs samarbeidet mellom hund og jeger som teller og som ubønnhørlig påvirker resultatet positivt. Meld deg derfor på for å bli en bedre jeger og/eller for å få en bedre jakthund.

 

- Annonse -
Finn oss på FB
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.