Fiskekveld for damer i Stjørdalselva
Publisert 17.06.2020 15:10
Oppdatert 17.06.2020 15:12
Fiskekveld for damer i Stjørdalselva
Fra en fiskekveld for et par år siden. SJFFs fiskekvelder for damer er et populært tilbud.
SJFF inviterer til fiskekveld i Stjørdalselva kun for damer.

​​Velkommen til damefiske!

SJFF har gleden av å tilby en kveld med gratis laksefiske for damer i alle aldre. Tid er torsdag 25. juni fra klokken 1800 og stedet er SJFFs vald nr. 10 Vold, søndre side, ca. 2 km opp fra Mælen bro. Vi tenner bål, koker kaffe og byr på litt enkel servering. 

Jan Sakshaug fra Sakshaug sport vil være til stede for å gi instruksjon i fluefiske hvis det er noen som har behov for det. Ellers har vi noen slukstenger til utlån.

Årsaken til at vi har slike arrangement er for det første at vi ønsker å bidra positivt for lokalsamfunnet. Laksefiske er spennende og kan være en fin måte å møtes og omgås andre mennesker på. Vi er også opptatt av at lokalbefolkningen i Stjørdal skal bli mer bevisst på Stjørdalselva og de kvalitetene den representerer. Men SJFFs tilbud er selvsagt også basert på at vi må tjene penger slik at vi kan leie vald og tilby fiske til allmennheten. Vi håper at slike kvelder kan føre til at flere damer kjøper seg fiskekort i elva. Det er etterhvert flere damer som fisker laks, men vi har plass til flere!

Spørsmål? Ta kontakt med Tove Skaget (t.skaget@online.no​) eller Morten Welde (mortwe@gmail.com) 

Velkommen!​- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.