Fluefiske‐foredrag av André Hesselroth
Publisert 09.09.2019 11:45
Oppdatert 09.09.2019 11:47
Fluefiske‐foredrag av André Hesselroth
Laksefiske på Finnmarksvidda. Foto/copyright: André Hesselroth
Velkommen til foredrag om fluefiske i samarbeid med Sportsfiskesenteret.

​​​Spennende foredrag om fluefiske over hele verden!

Nå som fiskesesongen er på hell for de fleste, er tiden for å hente inspirasjon til kommende fisketurer. Den 1. oktober er vi så heldige å få besøk av André Hesselroth. Det er en svært dyktig og allsidig sportsfisker. På sin hjemmeside skriver han følgende om seg selv:

«I November 2016 sa jeg opp jobben og dro på fisketur. Planen var å fiske til jeg ble lei, men etter snart 3 år som fiskeboms holder jeg altså på fortsatt. Under sommerhalvåret har jeg fisket nordkalotten, primært Finnmark på kryss og tvers, på jakt etter ørret, røye og laks. På vinteren har jeg flyktet til sørlige jaktmarker, primært New Zealand med sitt fantastiske fiske etter ørret i både elv og vann, men også fiske på flatsen i saltvann etter kingfish og andre arter.

Med over 250 fiskedager i året har det blitt mange heftige og lærerike opplevelser. Spesielt fisket og observasjon av fiskens oppførsel i det krystallklare vannet på New Zealand har gitt mange åpenbaringer, som også har vært overførbart til fisket i hjemlige breddegrader.»

André er 40 år og er tidligere salgssjef i Elkjøp. Han har alltid vært fiskeinteressert og opplyser at han er mer lidenskapelig opptatt av selve fisket enn av fotografering og filming, men har allikevel med utstyr for å forevige høydepunktene.

Han har en egen hjemmeside: https://flyslingers.com/ hvor han deler sine refleksjoner om fisket. Han er også på Instragram: https://www.instagram.com/andrehesselroth/  hvor han deler bilder nesten daglig.

Dette er et arrangement som SJFF avholder i samarbeid med en av Stjørdals faghandler for sportsfiske, Sportsfiskesenteret (tidligere Best Fiske). Det koster litt å avholde slike arrangement så vi tar 100 kroner i inngangspenger.

Velkommen til klubbhuset 1. oktober klokken 1900.

​ 

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.