Fredagstreffene med SJFFUNG avlyst intill videre
Publisert 11.03.2020 16:51
Oppdatert 11.03.2020 16:54
Fredagstreffene med SJFFUNG avlyst intill videre
Ungdomsutvalget i Stjørdal Jeger-og FIskerforening (SJFFU) avlyser sine fredagstreff på ubestemt tid
Styret i ungdomsutvalget har i dag besluttet å avlyse fredagstreffene i 2.etg på klubbhuset i Severin Broens Gate 29 inntil videre.

​ Beslutningen kommer etter det ble kjent at Stjørdal Kommune stenger skoler og barnehager frem til ny vurdering over helgen, og utvalgsleder Hannah Thorunn Monsø uttaler at utvalget følger kommuneoverlegens råd om å unngå selv små møter og treff for å begrense potensialet for smitteutbredelse.

Det er fortsatt slik at det ikke er noen kjente tilfeller av koronasmitte i Stjørdal på dette tidspunkt, men det er hensiktsmessig å ta visse forhåndsregler og bidra til "dugnaden" som må til for å bremse opp for potensiell smitte.

Utvalget vil selvsagt annonsere når vi kan gå igang med fredagstreffene igjen. Ungdommene har egen chat som fungerer som kommunikasjonskanal inntil videre.

Foreldre og foresatte som ønsker informasjon om saken bes om å ta kontakt med foreningens ungdomskontakter.

Ta vare på hverandre :)
Med vennlig hilsen

Styret
Ungdomsutvalget
Stjørdal Jeger- og Fiskerforening

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.