Har du historiske SJFF-papirer?
Publisert 13.02.2020 08:10
Oppdatert 13.02.2020 08:11
Har du historiske SJFF-papirer?
SJFF samler inn gamle papirer fra foreningen. Har du noe hjemme så ta kontakt?

​Møteprotokoller, kontrakter, bilder, med mer har stor historisk verdi. I forbindelse med bygging av det nye klubbhuset har vi startet med å systematisere det vi har av gamle papirer. Vi ser allerede nå at det er store huller og at vi mangler masse.

Vårt problem er at før vi fikk klubbhuset i Løkkevegen på 1990-tallet så hadde vi ikke noe eget og samlet sted for å oppbevare ulike papirer. Ulike tillitsmenn og -kvinner hadde det hjemme hos seg. Det kan godt hende det fortsatt befinner seg mye hjemme hos gamle formenn, sektretærer, utvalgsledere mm. Mange har nok også forlatt oss. Da kan papirene befinne seg hjemme hos deres etterkommere.

Hva er vi interessert i? Vi er interessert i ALT. Formelle papirer, uformelle papirer, notater, bilder, med mer. Tildligere hadde SJFF et eget medlemsblad. Kanskje kan vi skaffe et komplett sett med SJFF-nytt? 

Morten Welde (tlf. 97730031, epost: mortwe@gmail.com) og Craig Furunes (tlf. 97103094) har ansvaret for å hente inn materialet. Har du noe hjemme, ta kontakt med oss så kommer vi og henter det. Du kan også komme innom klubbhuset med det du har på tirsdagskveldene. Da er ofte en av oss til stede. 

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.