Introkurs i fellefangst
Publisert 09.11.2019 13:47
Oppdatert 12.11.2019 11:20
Introkurs i fellefangst
Bli med og få en introduksjon i livet som fellejeger!
SJFF ved ungdomsutvalget inviterer til kurs i fellefangst fredag 15. november.

​Vi skal ikke så veldig langt tilbake i tid før det var ganske vanlig dette med fellefangst etter smårovvilt, og enda mer vanlig var det nok at folket opp igjennom dalen hadde grei kunnskap på behandling av skinn og pels, dette har sakte gått i glemmeboken hos det moderne mennesket, men det finnes fortsatt en del ivrige mennesker som har denne kunnskapen og lidenskapen.

​Ungdomsutvalget i Stjørdal Jeger- og Fiskerforening bedriver det som er å oppdrive av jakt, fiske, fangst og frilutfsrelaterte aktiviteter, og kan i denne omgang invitere til et spennende introkurs i fellefangst og behandling av skinn. Fredag 15.11.2019 klokken 18:00 på Klubbhuset i Severin Broens Gate 29. Kurset er for barn, unge og unge voksne og det er helt gratis å delta.Mange kjenner han nok som lærer og ildsjel, blant annet fra "Elva som pedagogisk ressurs" og lignende, men Jørgen Korstad er også en av dalførets mest ivrige og kunnskapsrike innen fellefangst.

Instruktør Jørgen Korstad skal i løpet av to timer vise frem ulike redskaper for fellefangst, snakker om metode, tips og triks og forteller om egne erfaringer. Den første delen av kurset omhandler teori, deretter blir det en mer praktisk del om flåing.

Hjertelig velkommen til kurs hos oss i SJFF og SJFFUNG, ta gjerne med en venn, forelder eller andre som kunne være interessert i dette. Les mer om oss HER
Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på.

​Ungdomsutvalget
Stjørdal Jeger- og Fiskerforening.

Facebook
Instagram


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.