Invitasjon til markedsavklaringsundersøkelse i forbindelse med storviltjakt Stjørdal - Onsdag 27/2 kl. 18:00 (Dette er ikke i regi av SJFF)
Publisert 22.02.2019 13:49
Oppdatert 22.02.2019 13:49
Invitasjon til markedsavklaringsundersøkelse i forbindelse med storviltjakt Stjørdal - Onsdag 27/2 kl. 18:00 (Dette er ikke i regi av SJFF)
HVA GÅR DET UT PÅ Vi, Get-Matters AS, har fått tilskudd fra Innovasjon Norge til å gjennomføre en markedsavklaringsundersøkelse på et nytt potensielt produkt i forbindelse med jakt på storvilt. Dette er en markedsavklaringsundersøkelse som vil gi oss verdifull informasjon i forhold til å ta frem ett nytt produkt som ikke finnes fra før. Ett produkt som eventuelt da vil bli produsert i Norge og gi arbeidsplasser her, og som har et internasjonalt potensial.

​​

Målet er å få tilbakemelding fra 100 til 150 jegere. Det er ett poeng å få tilbakemelding fra jegere i forskjellige regioner i landet så nå drar vi rundt og samler folk og informasjon som vil bli benyttet til å avklare om produktet kan ha noe for seg.

 

HVOR, NÅR OG HVORDAN

 

Proneo AS i Kjøpmannsgata 12, 7500 Stjørdal - Onsdag 27/2 kl. 18:00

 

Vi kommer først til å presentere detaljene omkring produktet, før deltakerne besvarer et skjema. De som deltar og får detaljert informasjon om produktet vil på forhånd bli bedt om å signere en konfidensialitetserklæring.

 

Det hele tar under en time, kanskje noe lenger om vi sammen begynner å dele av våre erfaringer og store opplevelser i fjellsidene før vi går hjem. De som deltar i markedsavklaringsundersøkelsen kan være heldig å vinne dette produktet evt. kunne kjøpe det til rabattert pris om det skulle bli satt i produksjon.

 

Vi håper det kommer så mange jegere som mulig som jakter storvilt (hjort/rein/elg/rådyr).  

 

HVA MÅ DU GJØRE

 

Spre informasjonene om denne markedsavklaringsundersøkelsen og komme selv – det hadde vært helt supert.  

 

HVEM PRESENTERER

 

Jeg heter Geir Ove Nordheim og er en erfaren jeger på storvilt. Sammen med en partner har vi etablert et firma som heter GET-Matters AS som ligger på Sotra utenfor Bergen. Vi har nå fått støtte fra Innovasjon Norge til å gjennomføre denne undersøkelsen, for å undersøke om det er et behov og et marked for vårt produkt.

 Spørsmål? 
Tlf: : (+47) 982 63 346

VEL MØTT!

Geir Ove Nordheim​

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.