Klager på Stjørdals E6-vedtak
Publisert 29.06.2020 08:41
Oppdatert 29.06.2020 08:42
Klager på Stjørdals E6-vedtak
SJFF sammen med en rekke organisasjoner klager på vedtaket i Stjørdal kommunestyre om utbyggingsplanen for ny E6.
​​​​​​​En rekke natur- og miljøorganisasjoner har nå sendt klage på Stjørdal kommunestyres vedtak av ny reguleringsplan for E6. Det er både lokale og nasjonale organisasjoner som står sammen om den felles klagen: Norsk Ornitologisk Forening Trøndelag, Norsk Ornitologisk Forening, Stjørdalsvassdragets Elveeierlag, Norske Lakseelver, Stjørdal Jeger- og Fiskerforening, NJFF Nord-Trøndelag, Norges Jeger- og Fiskerforbund, Naturvernforbundet i Stjørdal og Meråker, Naturvernforbundet sentralt og Sabima.

E6-vedtaket har formelle feil som gjør det ugyldig og det er store mangler i kunnskapsgrunnlaget før vedtak er gjort. Organisasjonene krever at klagen gis oppsettende virkning, slik at utbyggingen ikke kan starte mens den er til behandling. Klagen skal først vurderes av Stjørdal kommune. Hvis kommunen ikke endrer vedtaket, går den videre til Fylkesmannen. 

LES HELE KLAGEN​.
​​​​​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.