Kurs i foredling av viltkjøtt
Publisert 01.10.2020 08:18
Oppdatert 01.10.2020 08:18
Kurs i foredling av viltkjøtt
Nyttig kurs for jegere og matinteresserte.

​​Hvordan partere dyr og tilberede blant annet pølser? Hvordan røke, speke og grave kjøtt?

Det kan du lære på SJFFs klubbhus den 12. oktober. Kvinneutvalget i SJFF inviterer til et matnyttig kurs i samarbeid med Dullum slakteri.

I disse tider må vi ta våre forhpndsregler mhp. smittespredning så vi ber alle deltakere om å ta med eget plastforkle, egne engangshansker og munnbind. 

Pris er 300 kroner for medlemmer av SJFF og 370 for ikke-medlemmer.

Bindende påmelding innen lørdag 10. oktober på telefon 91 37 36 49.​

Sted er SJFFs klubbhus i Severin Broens gate på Kvislabakken, 12. oktober klokken 1800.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.