Meld deg inn i Stjørdal Jeger- og Fiskerforening
Publisert 27.06.2018 08:20
Oppdatert 27.06.2018 08:21
Meld deg inn i Stjørdal Jeger- og Fiskerforening
Driver du med jakt og fiske? Eller er du bare glad i å være utendørs? Bli med i Stjørdal Jeger- og Fiskerforening!

Bli med i Stjørdals viktigste interesseorganisasjon for jegere, fiskere og friluftsfolk.

Meld deg inn HER.

SJFF har et vidt spekter av aktiviteter og er organisert i fem utvalg: Fiske, Jakthund, Jakt/skyte, Kvinner og Ungdom. Mye av aktiviteten vår dreier seg naturlig nok om tilrettelegging av laksefiske i Stjørdalselva, hvor vi er dalførets største tilbyder av fiskekort. Vi driver kultiveringsarbeid i vassdraget og er en aktiv bidragsyter i alle saker som dreier seg om Stjørdalselva og problemstillinger knyttet til bærekraftig naturforvaltning. Vi har et nært og godt samarbeid med Stjørdalsvassdragets Elveeierlag og alle deler av forvaltningen som arbeider med laksefaglige spørsmål. Vi har også et innlandsfiskeutvalg, som arbeider med kultivering og tilrettelegging av innlandsfiskeressurser, og vi har et lite sjøfiskeutvalg. Som medlem av SJFF får du 20 prosent rabatt på båtleie fra Trondheimsfjorden båtutleie.

Men SJFF er mye, mye mer enn bare fiske! Hundeutvalget arbeider for jakthundens positive utvikling og arrangerer hvert år dressurkurs, sau/hund dressur og (noen ganger) jaktprøver. I tillegg tilbyr vi treningsterreng for hunder på Forbordsfjellet hver sommer og i samarbeid med Fjellstyrene i Stjørdal organiserer vi takstering av småviltbestandene på statsallmenningene i kommunen.

Jaktskyteutvalget sørger for at jegere har mulighet til å trene før jakta gjennom lerdueskyting på Frigården to ganger i uken. Vi tilbyr også egne skytearrangement for bedrifter, skoler og andre. Jegerprøvekurs arrangeres flere ganger per år og hvert år forsøker vi å tilby ulike kurs og seminar med fokus på ulike jakt og fangstformer.

SJFF har en egen ungdomsgruppe som er en sprek og aktiv gjeng. Ungdommene deltar i alle utvalg og reiser hvert år på en masse jakt- og fisketurer. Barn og ungdom er svært velkomne i SJFF og vil bli tatt godt imot.

Vi har også et eget kvinneutvalg. Kvinneutvalget arrangerer kurs, turer og seminarer og har et godt samarbeid med andre kvinneutvalg i Nord- og Sør-Trøndelag. 

I tillegg til utvalgene har SJFF ansvar for ettersøk av skadd hjortevilt i samarbeid med Ettersøksringen og kommunen. Vi har et eget klubbhus lokalisert bak Byggmakker Aasen og Five. I 2018 kjøpte vi en bygning i Severin Broens gate på Kvislabakken som vil innredes som klubbhus.

Som medlem får du Norges beste tidsskrift om jakt, fiske og friluftsliv (Jakt og Fiske) hver måned og blir en del av et trivelig fellesskap. Du kan være passivt medlem eller engasjere deg mer aktivt. Vi er ALLTID på jakt etter folk som ønsker å være med å gjøre en innsats. Har du egne ideer for hva SJFF kan bidra med så er vi selvsagt interessert i det også. Har du spørsmål elller innspill, ta kontakt med leder i SJFF, Kjell Mjøsund.

SJFF er en del av Norges Jeger- og Fiskerforbund som har om lag 120.000 medlemmer fordelt på 580 lokallag over hele landet. NJFFs hovedformål er å være en aktiv interesseorganisasjon som ivaretar medlemmenes interesser innen jakt, fiske, annet friluftsliv og naturforvaltning. NJFF skal bidra til å sikre en bærekraftig høsting av våre vilt- og fiskeressurser, basert på tilgjengelig kunnskap. Jakt og fiske skal foregå til glede for flest mulig motiverte utøvere. Derfor er mottoet vårt: "Jakt- og fiskeglede til alle – for alltid". Som SJFF medlem blir du del av en bred bevegelse med politisk innflytelse.

Velkommen som medlem i Stjørdal Jeger- og Fiskerforening! Meld deg inn HER .

 

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.