Politikermøte om villaks og Stjørdalselva
Publisert 15.08.2019 09:25
Oppdatert 15.08.2019 09:38
Politikermøte om villaks og Stjørdalselva
Møt opp på Kimen onsdag 21. august og vis politikerne at laksen og Stjørdalselva er viktig for deg.

I anledning Villaksens år inviterer Stjørdal Jeger- og Fiskerforening, Stjørdalsvassdragets elveeierlag og Næringsforeningen i Værnesregionen til villakskveld i Kimen, onsdag 21 august.

Dette skal være en kveld for informasjon og utveksling av synspunkter. Det blir ikke en tradisjonell debatt, men deltakerne får anledning til å stille spørsmål og komme med egne synspunkter. Media vil være til stede.

Målgruppen for arrangementet er lokalpolitikere i Stjørdal og Meråker, fylkespolitikere, grunneiere, sportsfiskere samt alle andre med interesse og engasjement for Stjørdalselva og villaksen.

Programmet for kvelden er som følger:

1900 Åpning v/ Morten Welde

1910 Film om laks og laksefiske i Stjørdalselva

1920 Laksefiske som kulturbærer v/ Gunnar Daniel Fordal

1945 Pause

2000 Den næringsmessige betydningen av laksefiske. En samtale mellom handelsbedriftene og Næringsforeningen i Værnesregionen

2020 Utfordringer for laksen i havet og i ferskvann v/ Eva Thorstad, Nina

2045 Avslutning/spørsmål


​Spørsmål? Kontakt Jon Uthus (jon@stjordalnf.no), Morten Welde (mortwe@gmail.com), eller Gunnar Daniel Fordal (nordkringen@ntebb.no)​


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.