Rifleskyting på Langstein
Publisert 08.08.2020 14:33
Oppdatert 10.09.2020 08:46
Rifleskyting på Langstein
Tren rifleskyting på elektroniske skiver og på løpende elg.

I vår/sommer har SJFF og Værnes Jaktskytteklubb hatt møter med Langstein Sportskytterlag om lån av riflebanen på Langstein. Dette er en oppfølging av informasjon som ble gitt under årsmøtet til SJFF i vinter.

Vi kom fram til enighet om en avtale for denne sesongen. Langstein Sportskytterlag arrangerer trening/oppskyting hver onsdag, fra 18.00 til 20.00, og SJFF og Værnes JSK gjennomfører det samme på mandager. SJFF og Værnes JSK stiller mannskap annenhver gang. SJFF har skytinga fra mandag 10. august.

Påmelding foregår på banen fra kl. 17.45. Vi følger koronaregler som er bestemt for banen. Det betyr blant annet at fem skyttere og to standplassledere kan være på standplass samtidig. Skytterne må ta med liggeunderlag og sitteklosser selv.

Vi beregner ca. 20 minutter på standplass for hver skytter. Innskytingsskiva, tre vanlige skiver og elgbanen benyttes til de 5 skytterne. Elgbanen kan også benyttes som fastskive.

Det blir gitt info om øvrige koronaregler ved oppmøte.

Priser for medlemmer er

    • trening 50 kr
    • oppskyting 50 kr (per gevær)
    • kaffe 10 kr 

Du kan møte opp uavhengig av hvem som arrangerer, både på mandager og onsdager.

Betaling foregår med Vipps når du melder deg på.

Vel møtt til trening før jakta!

Her er en link som forklarer hvor banen er: https://goo.gl/maps/VLRbFmjXQcqMW4N76​ 

​Hvis noen av våre medlemmer ønsker å være med på arrangementene, kan dere melde fra til Kjell Mjøsund, tlf. 92689245. Vi legger inn skyting også for de som er med og hjelper.


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.