Vårmøte onsdag 22. mai klokken 1800
Publisert 09.05.2019 14:21
Oppdatert 16.05.2019 08:07
Velkommen til vårmøte med spennende program. Før selve vårmøtet blir det filmvisning om kampen for villfiskens fremtid, miljøkonsekvenser av oppdrettsnæring og klekkerier, og vår egen, menneskelige påvirkning.
Vårmøte onsdag 22. mai klokken 1800

​​​SJFF har tre årlige fellesmøter: Årsmøte, vårmøte og høstmøte. Ut over aktiviteten som utvalgene organiserer er fellesmøtene de eneste mulighetene for å samle alle medlemmene. Oppmøte på disse er viktig for de som bruker mye av sin fritid på arbeid for foreningens beste så vi håper så mange som mulig kan stille på årets vårmøte. I tillegg til det formelle programmet er det alltid mye nyttig og interessant informasjon om foreningen og dens aktiviteter.

På grunn av møtekollisjon har vi slått sammen vårt møte med Jan Sakshaug sport sin filmkveld i regi av Patagonia. Mikael Frödin og representanter fra Patagonia kommer også hos oss denne kvelden.​ 

Program for møtet er som følger:

1800      Filmvisning: Artifishal av Patagonia

1915      Velkommen til vårmøte v/ formann i SJFF, Kjell Mjøsund

1930      Årets fiskesesong – vald, fiskeregler, forventninger mm. v/ Morten Welde

1950     Pause med loddsalg

2000      Status sjøørretbekker i Stjørdalsvassdraget v/ vannområdekoordinator Bjørn Borge Skei

2030      Avslutning med loddtrekning

Som de fleste sikkert er klar over så er vi i ferd med å pusse opp og innrede vårt nye klubbhus i Severin Broens gate 31 på Kvislabakken. Første etasje er straks ferdig så årets vårmøte blir der. Vi regner med at mange vil synes det er spennende og interessant og ta en kikk på det nye klubbhuset.

Vi ser frem til å treffe så mange som mulig av dere på onsdag den 22. mai klokken 1800 (eller 1915 når selve vårmøtet starter).​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.