Varsle politiet hvis du ser noe ulovlig
Publisert 27.08.2018 14:05
Oppdatert 27.08.2018 14:08
Varsle politiet hvis du ser noe ulovlig
Jegere og fiskere er kjent i sine lokalmiljø og ferdes ofte ute. Politiet i Stjørdal oppfordrer oss om å melde i fra hvis vi ser noe som de burde være klar over.

​Lystring av sjøørret, garnfiske i elva, tyvjakt, fyllekjøring, tyveri, misbruk av ulovlige midler – Stjørdal er en fredelig kommune, men også her kan det skje ting som vi helst vil være foruten. I forbindelse med en sak hvor en laksefisker varslet politiet om en kriminell handling, har politikammeret vært i kontakt med SJFF og oppfordret våre medlemmer om følgende:

Vær årvåken og varsle politiet hvis du ser noe som de burde være klar over.

Jeger og fiskere er ofte ute på rare tider av døgnet og på avsidesliggende steder. Det kan også mer lysskye elementer være, og politiet opplyser om at de har løst flere saker etter tips fra folk i våre rekker. Politiet er faktisk i mange tilfeller helt avhengige av tips fra publikum og de oppfordrer til å heller ringe en gang for mye enn en gang for sjelden. De vil selvsagt helst ha tips når det skjer og ikke dagen etterpå. De ber også om at vi ringer dem direkte og ikke tar det via andre.

Er det biler med folk som ikke fisker som oppholder seg på våre vald eller som snur når de ser det er folk der? Kommer du over folk i skogen som «ikke passer der»? Ser du en bil hvor føreren virker å være ruset? Det er mye god etterretning som kan hentes fra jegere og fiskere. Følg med!

Ser du noe akutt så ringer du politiets nødnummer 112. Ellers er telefonnummeret 02800.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.