SJFFs klubbhus og kompetansesenter på Tangen
Publisert 07.02.2016 20:01
Oppdatert 06.11.2019 19:10

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I overgangen 2017/2018 kjøpte Stjørdal JFF halvparten av "Tangen Terrasse" ved gråelva på Kvislabakken i Stjørdal. På det tidspunktet var det bare et slitent skall av et gammel forretningsbygning, men etter utallige timer med arbeid og intenst dugnadsarbeid har vi nå kanskje en av de flotteste klubblokalene i landet!

Klikk HER for å se kart/veibeskrivelse til oss!

I Severin Broens Gate 29 har SJFF 600 kvadratmeter med splitter nye,  universellt utformede lokaler som vi skal fylle med aktiviteter for både våre store, små, gamle og unge medlemmer samt åpne arrangement som Stjørdals befolkning kan nyte av.SJFF vil kunne tilby utleie av flotte lokaler til fest, møter og lignende. Her finner du generell info om priser og vilkår ved leie av lokaler hos oss, ​leieinfo SJFF.pdf.
Som medlem i Stjørdal Jeger- og Fiskerforening har du 20% avslag på leieprisene på klubbhuset. 
Har du spørsmål om klubblokalene, booking/reservasjon eller utleie? Ta kontakt med oss og beskriv dine ønsker:

​​​​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.