SJFFs klubbhus og kompetansesenter på Tangen
Publisert 07.02.2016 20:01
Oppdatert 28.08.2019 19:52

​​​​​​​​I overgangen 2017/2018 kjøpte Stjørdal JFF halvparten av "Tangen Terrasse" ved gråelva på Kvislabakken i Stjørdal. På det tidspunktet var det bare et slitent skall av et gammel forretningsbygning, men etter utallige timer med arbeid og intenst dugnadsarbeid har vi nå kanskje en av de flotteste klubblokalene i landet!

Klikk HER for å se kart/veibeskrivelse til oss!

Våre gamle lokaler bak Aasen og Five har fått nye leietakere, og vi blir for all overskuelig fremtid å finne i Severin Broens Gate 31 (Odd Fellow-lokalet). Her har SJFF 600 kvadratmeter med splitter nye,  universellt utformede lokaler som vi skal fylle med aktiviteter for både våre store, små, gamle og unge medlemmer samt åpne arrangement som Stjørdals befolkning kan nyte av.

SJFF vil kunne tilby utleie av flotte lokaler til fest, møter og lignende, har du spørsmål om klubblokalene, booking/reservasjon eller utleie? Ta kontakt med en av våre bookingansvarlige:

Morten Sjaastad - Foreningssekretær
Epost: ms@malvik.kommune.no

Craig Furunes - Studieveileder| IT/AV-support
Epost: craigfurunes@gmail.com


Under kan du se hva som foregår hos oss i SJFF:

 
​​​​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.