Godkjenningsprøve for ettersøksekvipasjer
Ylva Edvardsen
Publisert 08.02.2016 15:57
Oppdatert 16.12.2019 09:31
Godkjenningsprøve for ettersøksekvipasjer
Foto: Willy Rudborg
NJFF Nordland har referansenr 2019-01-10 for blodspor og referansenr 2019-02-11 for ferskspor. Dette er bevegelige prøver, som holdes i perioden 1. mai – 1. november for blodsporprøver og i perioden 1. juli – 1. november for fersksporprøver. Reglene det dømmes etter er fastsett av Miljødirektoratet, og er de samme som er blitt brukt i alle år av NKK. Forskjellen, mellom NJFF og NKK, er at NJFF bedømmer bare godkjent/ikke godkjent. Kritikkskjemaet som brukes er et kombinert blod- og fersksporskjema og fungerer også som et godkjenningsskjema. Dette skjemaet skal deltakeren beholde og sende inn til NKK etter bestått blod- og ferskspor. Godkjenningsprøve hos NJFF gir ikke grunnlag for championat hos NKK

​​​​

NJFF Nordland kan til en viss utstrekning tilby prøver for å godkjenne hund/fører for å bli godkjent ettersøksekvipasje. Reglene det dømmes etter, er reglene til Miljødirektoratat som er samme regler som NKK følger, for godkjenning av ettersøksekvipasjer. NJFF Nordland har prøver for både blodspor og ferskspor.

Hvis du ønsker å ta prøve via NJFF Nordland, så sender du en mail til nordland@njff.no med opplysninger om påmelder, kontakt tlf, kontakt epost, hundenavn, hunderase, ID nr på hund. Påmeldingsavgift på kr. 450.- må være betalt inn på kontonr 4750 62 62301 før prøven starter. Innbetaling må merkes med sporprøve og påmelders navn.  Når påmelding er mottatt så sender vi ut opplysninger som du trenger rundt prøven, dommer blir tildelt og dommer kontakter deg for avtale om tid og sted.

Instruks for prøving og godkjenning av ettersøksekvipasjer.pdf

Terminliste Godkjenningsprøver 2019.pdf


 


 

- Annonse -
Facebook
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.