Introjakt - Harejaktkurs for ungdom og nybegynnere
Ylva Edvardsen
Publisert 06.09.2018 14:49
Oppdatert 17.09.2018 08:08
Introjakt - Harejaktkurs for ungdom og nybegynnere
Ung harejeger Foto: Christer Øveraas
Alstahaug JFF og NJFF Nordland inviterer til Introjakt på hareøya Dønna! Øya på den vakre Helgelandskysten er et eldorado for jakt på hare og rådyr og svikter sjelden! Dato du skal sette av er 09.-11.november! Kurset er for både den ferske jegeren som kommer rett fra jegerprøvekurset og for jegeren som aldri har fått prøvd seg på harejakt!

​​

Kurset er beregnet for unge jegere som nylig har tatt jegerprøven og som trenger litt ekstra hjelp for å komme seg ut på jakt, men det er også beregnet på den godt voksne jegeren som kanskje ikke har jaktet hare før. 

Er du nybegynner(uansett alder, så lenge du fyller 14 dette året) og har lyst å prøve deg på harepus, er dette kurset for deg. Det vil være dyktige instruktører som veileder og ivaretar deg hele helga.

Base for kurset vil være på Berfjord skolehus. Her er alle fasiliteter slik som dusj, toalett, kjøkken og matsal. Skolehuset ligger 10 min fra fergeleiet på Bjørn(Dønna).

Vi tar sikte på å ta ferga som går 17.45 fra Sandnessjøen over til Dønna, men er du forhindret fra å ta denne ferga, så kan du bare gi beskjed til kursleder og gjøre avtale direkte med han. Bussholdeplassen i Sandnessjøen er på fergeleiet slik at du kan ta buss både fra Mosjøen, Rana og Brønnøysund.

Retur på søndag med ferga blir 16.55.

Max antall deltakere er 15 stk.

Helga blir å bestå av mye praktisk jakt, både støkkjakt og jakt med løs hund.​

Deltakeravgiften dekker overnatting, mat og jaktkort for hele helga. Reise til og fra Døn​na + ammunisjon dekkes av hver enkelt deltaker.

MERK! :

Bindende påmelding! Ved bekreftelse på plass, skal deltakeravgiften forhåndsbetales inn på konto:  

4750 62 62301 - nytt kontonummer!

Innbetalingen skal merkes med navn på deltaker og navn på kurs


Påmelding skjer kun via kursportalen HER​!

Har du ikke hagle, er det muligheter for å låne. Skriv det i kommentarfeltet ved påmeldingen og ta kontakt med kursinstruktøren Christer Øveraas på tlf: ​​480 25 052

Vi satser på at det blir laget haregryte lørdagskveld! :-)​

​Påmeldingsfrist er 30.10.2018

Velkommen på kurs!

- Annonse -
Facebook
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.