Ledig plass på Introjakt - Rådyrjaktkurs for ungdom og nybegynnere i Brønnøysund
Ylva Edvardsen
Publisert 07.09.2018 11:13
Oppdatert 16.10.2018 13:51
Ledig plass på Introjakt - Rådyrjaktkurs for ungdom og nybegynnere i Brønnøysund
Fra et tidligere rådyrjaktkurs i Brønnøysund Foto: Brønnøysund JFF
Ledige plasser på rådyrjaktkurset så her må dere kaste dere rundt! Brønnøysund JFF og NJFF Nordland arrangerer Introjakt på Rådyr i Brønnøysund kommune 09-11.november. Kurset er for ungdom fra 16 år og for deg som er nybegynner på jakt av rådyr. Nye deltakere og ungdommer blir prioritert til de 12 plassene vi har til rådighet!

​​​​​

Oppmøte blir på Kjerringlorten skytebane fredag 09.november ca kl 18.​00.  Skytebanen har blitt betydelig oppgradert av Brønnøysund JFF​ i det siste og fremstår nå i ny drakt. På kveldstid får deltakerne teste ut den nå moderne skytebanen. Brønnøysund JFF sine mange gode skyttere har bemerket seg stort siste skytesesong, med mange svært gode resultater på de fleste skytestevnene. 

Vi kommer til å bo i en flott privat hytte ved Movatnet i Brønnøy med alle fasiliteter, og ha felles samlinger med teori og spising på Kjerringlorten Leirduebane..

Rådyrjakt regnes som storviltjakt, så det er krav om du fyller 16 år dette året. Du kan jakte med både hagle og rifle, men skal du bruke rifle må du ha tatt storviltprøven og ha dokumentasjon på dette.

Pris:   medlem kr 1500,-  ikke-medlem kr 3000,-


  • Deltakeravgiften dekker:
  • mat og overnatting
  • ​Ettersøkshund​
  • ​jaktkort
  • ​kursmateriell​​

​​​Påmeldingsfrist er 31.oktober! Påmelding gjøres via aktivitetskalenderen vår HER​​! 

Bekreftelse av plass på kurset gis når innbetalingen av deltakeravgiften er gjort til: NJFF Nordland på konto: ​4750 62 62301 ​- Merk nytt kontonummer!!

Merk innbetalingen med navn på kurs og navn på deltaker.

Ved påmelding  navn, postadresse, mobilnr, fødselsdato, e-postadresse, navn og tlf.nr på foresatt (dersom du er under 18 år) samt hvilket våpen du skal jakte med, oppgis. Medlemsnummer må også oppgis for å få rabattert pris.

Felt vilt blir fordelt mellom alle deltakerne siste kursdag!​

Hovedansvarlig for kurset er And​reas Tveråli. Har du praktiske spørsmål om kurset, kan han kontaktes på mobil: ​977 17 567​


- Annonse -
Facebook
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.